torstai 13. kesäkuuta 2013

KAIKKI VALMISTA DESUUN (Vihdoinkin!)

Jäi sittten ihan viime tipalle cossien tekeminen desucnia varten.. Aloitin Meridan mekkoa tekemään vasta tämän viikon maanantaina, mutta onneksi sain sen kolmessa päivässä valmiiksi, tänään siis kiinnitin hiahat ja muutenkin viimeistelin sen... Nopean valmistumisen syynä oli, että olin kysynyt tädiltäni jo kauan aikaa sitten miten sellainen mekkko tehään, ja kävikin niin että tätini oli tehnyt samantyylisen mekon serkulleni monta vuotta sitten.. Joten kaavat löytyivät vuoden 1997 jonkun kuukauden Suuri Käsityö-lehdestä, ja sitten vain soveltamaan.. Puolet ajasta mulla ei ollu mitään hajua mitä olin tekemässä, mutta ihan kivan näköinen puku siitä kuitenkin tuli.. Valmistuksesta ei ole mitään kuvia kun keskityin saamaan sen valmiiksi nopeasti, joten jätin kuvat väliin.. Mutta sen sijaan Meridan proppien teosta on muutama kuva, ne sain tehtyä vähän aikaisemmin kuin mekon.


Maalasin jousen ja nuolet vaaleanruskean sävyllä, jota purkissa ollessan voisi kuvailla kakanruskeaksi, mutta lopputulos oli hyvä.. Ja vielä kun kiva maalikaupanmyyjä sekoitti mulle valmiiksi ton maali, niin ei itse tarvinnut alkaa säätämään valkoisen ja tummanruskean maalin.

 Sitten vain tekonahkaa keskelle ja reunoihin ja jousi on valmis! Nuolet on ihan vaahteranoksia, joten ne on kaukana suorista, mutta pikkuvikoja ei lasketa.. Nuolien päissä on kynsilakkaa joka leikkii olevansa mustaa, mut se on oikeesti tummansinistä.. Ja nuoliviininkin sain tehtyä tekonahasta ja pringlespurista, mutta siitäkään mulla ei ole kuvaa, joten en selitä siitä enempää.

Eli siis Desun cossit olisivat nämä: Perjantaina Miku World Is Mine-versio ( Ei vieläkään mitään valokuvaa siitä blogissa, mutta conin jälkeen sitten..)
Lauantaina Merida ja Sunnutaina Vanellope. Näillä koitan mennä, ellei sitten tule liian kylmä tai kuuma johonkin cossiin, tai muuten vaan ärsyyntyisin johonkin.. Saa tulla tökkimään jos tunnistaa..

Ja loppuun vielä pari kuvaa Kiarasta koska tuitui  :3Okei, on yksi lehmäkuvakin..

Ja nyt pääsen viettäämään oikein rentouttavaa ja mukavaa conin edeltävää iltaa (huomaa sarkasmi..) Pääsen käärimään rehupaaleja niihin valkoisiin muoveihin ja siellä sataa... Ja todennäköisesti siellä menee vielä aika myöhäänkin, eilenkin tultiin kotiin iskän kanssa puol yheltä yöllä... Mutta viimeinen vuosi kun meillä tehään rehupaaleja, kun meiltä ilmeisesti lähtee lehmät ens vuoden alusta, joten en valita enempää, koska sitten mun helppo keino tienata rahaa lähtee..

1 kommentti:

  1. Pringlespurkista on hyvä tehdä nuoliviini.
    Mulla on cossit vielä vähän kesken, koska ärsyynnyin kun yksin yritän tehdä ja kangas on liian ohutta! Alice tosin on valmis

    VastaaPoista