lauantai 25. toukokuuta 2013

Peruukkeja ja KOIRANPENTU!!!

 APUAAA! Desu on oikeesti ihan kohta ja mulla on Merida-cossista vain se jousen runko tehtynä... tulee kiire..

Ei liity mitenkään aiheeseen, mutta aloin leikkiin kermavaahdolla ja elintarvikeväreillä, ja lopputulos oli tämä.

Meridan peruukki ja pitkä vaaleanpunainen peruuukki, jota ajattelin käyttää Kururulla ja Lukalla tuli viime viikolla. Oikestaan aika monta Hong kongista saapunutta pakettia tuli viime viikolla, sillä Meridan ja Kururun peruukit oli eri tilauksessa, ja sitten myöskin sain vaatelähetyksen kyseisestä maasta. Ehkäpä ne kaikki oli tullu samalla lennolla.. Mutta asiaan:  pääsin eilen sitten harrastamaan teineilyä oikein kunnolla, kun otin kuvia itsestäni peilin kautta..


Meridan peruukki on tuooplainen kivan oranssi ja toosi kiharainen. Oikestaan olis kiva jos olis noin tollaset oikeetkin hiukset, mutta oranssi väri ei sitten yhtään sovi mulle. Mun naamasta tuli tosi kalpee kun laiton ton peruukin päälle. mutta onneksi asian voi korjata hommaamalla sitten hiukan tummempaa meikkivoidetta Meridaa varten.. Värin epäsopivuudesta huolimatta peruukki on sellainen kun odotin sen olevan, ja koska se on jo valmiiksi kiharainen, niin siinäå ei takut näy niin paljoa xD


Sitten siihen vaaleanpunaiseen. Tässä taas takut näkyy selkeesti, joten tulen rakastamaan todella paljon sitä hetkeä kun pitäisi alkaa selvittämään sitä... Mutta väri on kiva, ja kiva huomata miltä näyttäisin pitkillä hiuksilla, kun en omia pysty kasvattaan kovin pitkäksi ilman, että ne menis hirvittäviks takkupesiks...

Entä mitä muuta: Käytiin äidin kanssa hakemassa tänään pikkuinen nallekettupallero. Siis koiranpentu, josta oon varmasti maininnu jotai jo aikaisemmin..

Neidin nimi on Kiara ei, ei yhtään vaikutteita Leijonakuningas 2:sta. Huomasin muuten vaan et se näyttää tietyssä kulmassa leijonakaimaltaan.., ja se on suurimmalta osin suomenpystykorva, mutta on joukussa vähän karjalankarhukoiraakin.. Ja hirvittävän vilkas se on, automatkan alussa mulla oli vaikeuksia saada pysyyn sitä aloillaan mun sylissä olevassa pahvilaatikossa, mutta sitten vähän ajan kuluttua kun se oli itkeny tarpeeks emon ja sisariensa perään nii se rauhottu ja alko nukkuun..

 Kiara on tosi ihmisläheine, mikä kyllä on ymmärettävää kun 8-viikkonen pentu yhtäkkiä vieroitetaan synnyinkodistaan. Mutta se aluttaa kauheen vinkunan, jos menee heti pois siitä huoneesta missä se saa olla ( Näin me koitetaan estää kosteusvahingot parkettilattialla, ja tietokoneeen johdonjärsimiset) vaikka näkisikin että ihminen on toisessa huoneessa. Ja syy minkä takia pystyn kuitenkin kirjottaa tätä on , että Kiara nukkuu nytten..

Saatte kestää koranpentukuvaspämmin...

4 kommenttia: