maanantai 17. kesäkuuta 2013

Se pakollinen Desuraportti

PERJANTAI
Desumatkani alkoi jo perjantaina aamupäivällä, kun matkasimme Aisun kanssa puskasta jossa asumme Tampereelle, josta kimppakyytimme lähti iltapäivällä kohti Lahtea. Muutama tunti jäi aikaa hengata Tampereella, joten käytimme ajan hyödyksi ja selvitimme Mikun saparot (ei ollutkaan niin tuskallista kuin ajattelin, ainakaan mun selvittämä saparo) ja meikattiin ynnä muuta..
Kolmen aikoihin pääsimme lähtemään Lahteen, kun kaverini, joka toimi kuskina pääsi töistä. Ajomatka sujui yllätävän nopeesti, vaikka koko ajan satoikin enemmän tai vähemmän (en siitä osaa sanoa millaista kelillä oli ajaa, kun olin ainoa meistä 5:stä lahteen menevästä, jolla ei ole vielä ajokorttia xD) , ja koska valitsin pelkääjänpaikan, sain myös valita musiikin. 2 levyä Kpopppia kerkisi soimaan 2 tunnin aikana kaverini iloksi, joka ei kuuntele tai tykkää hirveästi kyseistestä musiikkia.. Mutta mulla ja Aisulla ja kuskillamme (Joka kulkee netissä nimellä Satsuma Li) oli hauskaa.. Tässä vaiheessa pakko mainita että pienenkin näköiseen autoon mahtuu aika paljon.. Sillä auto oli kuitenkin normaalin henkilöauton kokoinen, ja tavraa oli jonkin verran matkassa mukana..

Lahdessa ei enää satanut, mikä oli erittäin kivaa, sillä valkoiseen hellemekkoon sonnustautuneena olisi ollut  ikävää, jos se olisi kastunut... Törmättiin pian Sibeliustalolle saapumisen jälkeen Seventaniin, Seventanin siskoon, ja Chooichiin, ja loppuconi menikin näiden henkilöiden kanssa. Perjantaina ei oikein ehditty muuta tekemään kuin käymään kaupassa ( RUOKAAA xD) , katsomaan AMV-kisa (Startrekking video oli tosi hyvä, varsinkin kun tajusin sen idean kun kävin kattoon sen uuden Star Trekin viikko sitten), ja illalla kuvailtiin ulkona..

Aisu Kaitona ja minä Mikuna. Kuva by Seventanin siskoAloin tänään kuvia selaillessani miettiä, että miksi perjantaina otetut kuvat on niin tummia ja osat tosi sumeita, mutta sitten muistin, että niin ne otettiin illalla 9 jälkeen ja silloin oli vielä pilvistä...Jossain vaiheessa lähdimme lattiamajotukseen, ja tällä kertaa osasimme sinne eksymättä kertaakaan mikä oli sinänsä positiivista, kun paikka oli sama mikä Frostissa xD Muita ilmeisesti häiristi se kun valot olivat todella myöhään päällä ja äänitasokin sen mukainen ja hiljaisuudenkaan jälkeen ei ollut hiljaista, mutta onneksi mua se ei häirinny ja sain nukahdettua hyvin.

LAUANTAI:
Herätys seitsemän jälkeen ja piilarit ja meikki naamaan ja sitten Meridan mekko ja peruukki päälle. Meridan mekko on siinä suhteessa kätevä, että vaikka tuulisi kovaakin, ei tarvitse pelätä että vilauttelisi, sillä helma on kokopitkä ja painava. Ongelmia sitten tuli nuoliviinin ja vyön kanssa.. Vyö kiinnitysstydeemi oli nepparit ja toinen neppari ei sitten millään tykännyt pysyä kiinni, vaan jouduin ompelemaan sen takaisin kiinni 3 kertaa päivän aikana. Nuoliviini taas oli vähän turhan kallellaan, mutta onneksi olin tajunnut teipata nuolet kiinni siihen, että ne eivät päässeet tippumaan..
Oikeastaan tänäkään päivänä emme tehneet muuta kuin henganneet, kävimme kaupassa, ja otettiin kuvia. Ohjelmista cosplaykisa tuli nähtyä, ja saatiin sinne hyvät paikatkin. Eurocosplaysta sen verraan että Jack Sparrow oli ihana ja tosi todenmukainen, Jossain vaiheessa tuntui että lavalla olisi Johnny Depp esittämässä Sparrowta...
Ai niin. Tulihan myyntipöytäsalissakin käytyä.. Oon huomannut että ostan joka conista aina vana vähemmän tavaraa, tälläkin kertaa ostin vain 6 mangaa ja sitten pockyja ja Hello Kitty suklaata 

Oli ihan pakko xD

Huomattiin, että rannan läheisyydessa ja parkkipaikan takan oleva kallio on todella hyäv photoshootti paikka.. Ja tästä johtuen suurin osa mun, Seventanin ja Chooichin lauantaina otetuista kuvista on sieltä.. Aisu ei sitten lähtenyt kiipeämään kalliolle korkkareillaan. Myöskin tätä paikkaa vähän kauempana oleva silta ja sen ympäristö oli kaunista aluetta, loput kuvista on sitten otettu sieltä.. Kuvat on ottanut joko Aisu, Seventan tai Chooichi, en muista kuka.. Tai sitten jokainen on ottanut jonkun..Säätöä..


Katse kaukaisuuteen..

Ja näin tyylikkäästi minä ja Seventan tullaan kalliolta alas....

Yksi harvoista hyvin onnistuneista tähtäyskuvista
Ja se pakollinen sorsakuva...

SUNNUNTAI: 
Olin Vanena tämän päivän, joten se tiesi karkkien uudestaan liimailemista pinneihin ja sormiin pikaliimaa, ja myöskin peruukin uudelleen ponihännällelaiton. Ponnarista tuli ihan hyvän näköinenkin vaikka sitä ei jaksnut alkaa selvittämään kaikista takuista.. Sunnuntai eteni niin kuin kaksi edellistä päivääkin, joten mitään ihmeellistä ei tehty.. Ohjelmista käytiin katsomassa cosplayesitys-kisa ja päättäjäiset, mutta ei muuta... 


Toi vaahtokarkkitikkari oli oikestaan aika pahaa..
 
Takaisin Tampereelle päästiin samalla kyydillä millä oltiin tultukin. Lähtiessä alkoi yllätys yllätys satamaan, joten ajomatka sujui taas sateen ropistessa... Muuten en kyllä viikonloppuna onnistunut kastumaan paitsi ihan lopussa kun kävelin Subeliustalolta autolle.. Muilla oli tietenkin sateenvarjo, mutta hukkasin omani puol vuotta sitten jhonkin, enkä oo jaksanu ostaa uutta, joten olin sitten ihan läpimärkä.. Onneksi kerkesin suurimman osan karkkipinneistä ottaa pois peruukista ennen ulosmenoa.. Ainoastaan yksi jäätelökarkki pääsi sulamaan sateessa (Ironista eikö vain xD). Tampereelta sitten matka jatkui kohti kotia bussilla, ja sen jälkeen pääsin vihdoinkin nukkumaan omaan lämpimään ja pehmoiseen sänkyyn...


Koko conin ajan oli kivaa, vaikka välillä tulikin väsymys-ja nälkälagituksia.. Ja näin ennätysmäärän tuttuja ihmisiä, joita sitten moikkailin. En kyllä kerinnyt juttelemaan kenenkään kanssa kunnolla..

Tänään sitten oon ollu koko päivän yöpaidassa toipumassa conista ja sen jälkeisestä masennuksesta ja ladannu kuvia koneelle ja muokannu niitä vähän ja muuten vaan lagittanu.. Sekä pohtinu että mitä vitsiä cossaan Animeconissa, joka on siis kuukauden päästä.. En siinä ajassa kerkiä tekemään Whitea, niin kuin ensin ajattelin, kun autokoulu, kolmen lastenleirin isostelu ja kotona olevat työt tällä välin vie vähän turhan paljon aikaa cossien teolta (ja Supernatural, johon oon addiktoitunut xD)... Tarvii sitten kehitellä jotain yksinkertaisempaa..
Romaanisepustus, ja kaikki mitä ajattelin kirjoittaa ei kuitenkaan mahtunut tähän...


Loppuun vielä kuva höyryjunasta, joka tuli vastaan (tai no oikestaan paikallaan se sillon oli kun nähtiin se) kun käveltiin sunnuntai-aamuna majotuskoululta conipaikalle..

2 kommenttia:

  1. Yay, con-raportit on aina kivaa luettavaa! Oli mukavaa nähdä teitäkin tyyppejä aina vilaukselta, vaikkei paljoa jääty jutteleman.

    Ja Meridan mekko näyttää tosi kivalta (ja koko cossi nyt muutenki).

    VastaaPoista
  2. Yay Desuraportti! Sulanut jäätelökarkki, sotkuinen peruukki ja ne pakolliset sorsakuvat. Nyt jo ikävä takaisin conittamaan, onneksi (tai ehkei niinkään onneksi koska kiire nuuuu) kohta on Animecon (:

    VastaaPoista