torstai 20. kesäkuuta 2013

Ideointia yön pimeydessä

Lastenleirithän ovat tunnetusti (varsinkin ekaluokkalaisten tyttöjen) hyvin rauhallisia, ja niissä pääsee harrastamaaan omaa luovuutta ja tekemään suunnitelmia cosseja varten... No ne jotka on ollu ees viiden ylienergisen lapsen lähellä ja koittanu vahtia niitä varmaan aisti äskeisestä lauseesta ironian...Mutta siis oikeesti keksin kyllä mitä ajattelin cossata Animeconissa lastenleirillä isostellessani, tosin se oli illlalla ennen kuin 31 lasta tuli leirille.. Mutta siis kun muut meni saunaan ja uimaan, niin minä menin nukkuun, kun edelleenkin olin tiistaina vähän väsynyt Desun jälkeen.. En kuitenkaan saanut unta, ja mietin että mitä halusin sillon joskus cossia, mutta en oo laittanu niitä ylös mihinkään.. Silloin muistin Pandora Heartsin ja Lily Baskervillen.

Ja koska mun ei tarvi tehä tähän muuta kuin viitta ja shortsit, sillä saan käyttää iskän vanhoja kauluspaitoja hyväksi, niin mahdollisuus on että kerkiäisin tekemään tämän vähässä aikaa, toisin kuin Whitessa kestää enemmän..

Tämä tyyppi tässä


Lily kuuluu siis Pandora Heartsissa pahisjärjetöön, josta tunnuksena tuo ihana punainen viitta, jonka päällä on tuo hemmetin keeppi... Ei keepeissä muuten mitään vikaa oo, mutta ärsyttäviä tehä.. Ja mitenköhän ajattelin ton isomman viitan tehä, jos hermot menee jo keeppiin.. mutta joo... Lily on siis vielä aika pieni ja 10-vuotias, että en tiiä soveltuisinko minä 18-vuotiaana sitä ihan cossaan mut pikkuvikoja ei lasketa....Noi shortsit on ihanan näköset, ainaski kuvas, mut en tiiä sit kun oon tehny ne.. Ja toivottavasti peruukkikin ehtisi tuleen, kun pystyn tilaan sen vasta ens viikolla, kun siirtämäni rahat tulee Paypal-tilille.

Ja tässäkin oneglman noi kengät... Ens talvena ihan varmasti hommaan jotkut tollaset pitkät ruskeet tai mustat kengät, kun meillä kotona ei oo sellasia yhtään..

HYVÄÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti