maanantai 19. elokuuta 2013

Traconista ja edistymisestä

Tracon (ja myöskin kirjoitukset) lähestyy uhkaavaa vauhtia, mutta onneksi olen jo tehnyt molemmille asioille jotain. Traconiinhan olen siis tekemässä Road Kamelotin D.Gray-Manista  ( koska D.G(r)ay-Man ryhmä Aisun ja Seventanin kaa) sekä Lily Baskervillen Pandora Heartsista. Tai no Road on ainakin tulossa, sillä sen teen ensin valmiiksi ja Lily valmistuu, jos vain suinkin ehdin, jaksan ja kykenen siihen.Näillä kahdella hahmolla on yllättävän paljon yhteistä, muutenkin siis kuin mustat alaosat (Lilyllä shortsit, Roadilla hame), ja valkoinen röyhelö kauluspaita. Molemmat on pahiksia, sekä aika nuoriakin (tai ainakin näyttää siltä). Sekä molemmat nauttivat kiusata toisia ihmisiä (lievempi ilmaus sadistisuudelle), ja oli niitä muitakin, mutta unohdin ne jo..

Mutta siis se edistys, minkä olen tehnyt näiden eteen: Lilystä on valmiina shortsit, puolikas kauluspaita, viitta-keeppiyhdistelmä vaatii huolittelun ja yhteenkokoamisen, peruukki tuli vihdoinkin postissa mutta siitä täytyy hiukan lyhentää etuhiuksia. (edellisistä vaiheista postaus ehkä myöhemmin, kun on enemmän valmista)

Road on taas hiukan enemmän kesken sillä siihen en ole tehnyt melkein mitään (niin, mikä se ajatuskulku tässä olikaan, että eka tehään cossi joka ei oo niin tärkee xD..) Mutta siis kauluspaita on, muokkauskia siihen olen suunnitellut, vekkihameeseen on kaavat, peruukki tilattu (siihen tarvii muotoilla ne pystypiikit, sitten kun se tulee postissa), sukat hommattu, ja sateenvarjo eli proppi on yli puoliksi jo tehty.. Mietin, että voisin olla Noah-versio Roadista, eli juuri tuo, jossa sillä on harmaa iho, mutta se nyt riippuu siitä, kuinka hyvin ihomaali kuivuu, ja pysyisi naamassani/käsissäni/jaloissani sotkematta mitään.. Erityisesti kamerasta olen huolissaini, sillä kuvaan kuitenkin päivän aikana, ja en halua siihen harmaata maalia.

Tän postauksen toinen pääaihe, cossien esittelyn lisäksi, oli selitystä sateenvarjosta. Roadhan siis kanniskelee välillä mukanaan vaaleanpunaista sateevarjoa, jossa on peini kurpitsantyylinen hahmo päässä, tämä on siis Lero. Lero ei oikeastaan ole Roadin oma, mutta se on silti Roadin mukana.. Ja koska halusin tähän cossiin propin niin mikä olisi parempi kuin vaaleanpunainen sateenvarjo.. Ongelman muodosti se, että sateenvarjossa pitäisi olla koukkumainen osa, mistä pidetään kiinni (Roadin kuvassa se näkyy hyvin), ja koska en haluunut mitään lasten pientä pinkkiä Tiimari-laatuista sateenvarjoa, aloin katselemaan niitä Ebaysta. Muutama ihan halpa löytyikin ja olin jo melkein tilaamassa, mutta sitten huomaisn, että postikulut, oli siinä 30-40 euron luokkaa, eli kalliimmat kuin sateenvarjo itse.. No jätin ne sitten ostamatta ja aloin miettiin asiaa uudelleen..

Päädyin pohtimaan, että mitä jos sateenvarjon voisi maalata. Sehän ratkaisisi kaikki ongelmani, ei tarvitsisi kuin löytää valkoinen oikeanlainen sateenvarjo... No sellainen löytyi aika helpolla, mutta valitettavasti se halpa malli jota olin katsonut yhdestä kaupasta oli loppunut ja niitä ei ollut tullut lisää silloin kuin äiti kävi siellä.. Sitten äiti vähän innostui ostelemaan sateenvarjoja, ja lopputuloksena meillä oli kaksi valkoista KALLISTA (tosin hyvälaatuisia, isoja ja kauniita) sateenvarjoa, olisin saanut samalla hinnalla Briteistä sen sopivan vaaleanpunaisen sateenvarjon, millä äiti osti sen yhden, minkä sitten maalasin.. Vaikka rahaa meni, niin ei se mua haittaa, sillä äidillä ei ilmeisesti ole mitään ajatuksia, periä multa niitä rahoja takaisin ,joten ei haittaa mua yhtään... Tiedänpähän ainakin nytten mistä oon perinyt hetken mielijohteesta shoppailun xD

Mutta itse se maalausoperaatio:

Jep...Voittaa outoudessaan jopa karkkien lakkaamisen ja liimailemisen..Vaikka alkuun tuntui tositositosi oudolta maalta sateenvarjoa, niin ei se loppujen lopuksi eronnut mitenkään normaalista maalaamisesta..Maalasin sen siis normaaleilla (ainakin luulisin niin ) akryylimaaleilla, jotka osuivat silmiini Clas Ohlsonilla radiota hakiessani.. Vaalenapunaista ei tietenkään ollut, joten ostin sitten punaisen ja valkoisen ja sekoitin niitä..


Suurinpiirtein oikeaa värisävy, oli tuollainen, tein siitä vielä hiukan vaaleampaa kuvan ottamisen jälkeen... (huomatkaa piilomaininta purkissa... Valion raejuustoa, saisinkohan mä Valiolta, jotain mainostuspalkkiota xD)


Eli siis sateenvarjo on ton mallinen ja oli ton värinen alkuun... Se on isompi kuin normaalit varjot, ja sitten siinä on kolminkertaiset kiinnitykset, että ei ainakaan käänny ympäri tuulessa... Eli siis ihan käyttökelpoinen vielä maalauksen jälkeenkin, varsinkin kun maali näyttää kestävän vettä, kun kokeilin sitä, joten kastuessaan varjosta ei ala valumaan vaaleanpunaista vettä...Ja Tadaaa!! Pieni osa jo maalattuna, maalasin varjon kahteen kertaan, kun ensimmäinen kerros oli liian pinkki, joten laimensin värisävyä hiukan.. Röyhelöiden maalaaminen oli aika tuskaa... Ja ne pitäisi maalata vielä uudestaan sillä sieltä näkyy valkoista jostain kohtia.. Niinkuin seuraavasta kuvasta huomaa..


Valmista!! Ainakin melkein. Koukku ja pää pitäisi maalata vielä mustaksi, ja tehdä siihen se kurpitsapää, mutta ei muuta siihen. Paitsi varjon röyhelöosuus, ei ole samanlainen kuin mitä sen pitäisi olla, eli jos aikaa/jaksamista riittää niin teen varmaan jostain sellaisen röyhelön, mitä siinä pitäisi olla (senkin voi katsoa siitä Roadin kuvasta postauksen alusta) Mutta voi olla että se näyttiäsi sitten tyhmältä, joten ehkä annan sen olla vaan noin.


Niiin.... Maalaukseen ja tän kirjottamiseen kulutetun ajan olisi voinut käyttää hyödyllisemminkin, mutta kun ei kiinnosta lukee... Ja sitten kohta tulee paniikki, jollen keskity koulukirjoihin enemmän...

2 kommenttia:

  1. Ohhooh! Siitähän tulee hieno. Sateenvarjosta siis. Tulisipa Kandan miekastakin edes jonkinnäköinen. Saa nähdä miten käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiköhän siitä Kandankin miekasta kans tuu ihan hyvä ^^

      Poista