tiistai 16. heinäkuuta 2013

Animeconista hengissä selvitty

Perjantai
Animecon-matka alkoi oikeastaan perjantaina aamulla, kun Aisu ja minä raahauduimme matkalaukkujemme kanssa Tampereen junaan. Penkit oli epämukavat kun juna oli IC eikä taajamajuna. Taajamajunissa on ihan parhaat penkit..
Tampereelta lähti pendolino Kuopiion klo 8.09. Eli siis aloitimme matkan tarpeettoman aikaisin, mutta kun jo aiemmin mainostamani 9 euron junaliput.. Ja Kuopiossa meillä oli sitten aikaa tapettavana n. 8 tuntia ennen kuin lattiamajoitus aukesi. Joten menimme katsomaan leffaa.. Vihdoinkin näin Salaisen Valtakunnan, eli sen animaatioleffan joka tuli jo joskus keväällä, mutta en silloin jaksanut mennä kattoon sitä. Oli hieno tunne olla siellä salissa ainakin parinkymmenen pikkutytön kanssa, ja jollei niitä muutamaa aikuista, jokka oli tullut lasten kanssa sinne, me olimme vanhimmat xD..
Mutta kuten arvelinkin aikasemmin halvemmista junalipuista ei todellakaan tullut säästöä, vaan niistä sai vain psykologisesti hyvän mielen. Sillä ostin aika paljon tavaraa päivän aikana.. Ja ainoastaan sandaalit oli pakottava tarve ostaa..

Hobitti-DVD:n sai kympillä! Tässä siis mun päivän ostokset.. ja oikeastaan luomiväri oli suurin heräteostos, kun siinä on ihanat sävyt, mutta kun en käytä luomiväriä muutaku cosseissa..Pienen tylsistymis-ja puistossa istumishetken jälkeen huomasimme Aisun kanssa, että kellohan on jo niin paljon, että pystymme käymään ruokakaupassa ja sen jälkeen kävelemään majoitukseen, Jeee!! Onneksi kartanluku-ja kaupunkisuunnistustaitoni (okei autto siinä sekin että Aisu oli ollut aiemmin Kuopiossa..) ovat parantuneet huimasti, joten emme eksyneet kertaakaan. Tulimme majoituskoululle sittenkin etuajassa joten sitten istuimme nurmikolla ja Aisu alkoi leikkaamaan hapsuja Ezreal-takkiinsa ja minä lakkasin varpaankynteni, ja koitin välttää kynsilakan menemistä muihin ruuminosiin, sillä aiemmin päivällä olin sohaissut turkoosia kynsilakkaa nenääni xD
Pääsimme kuitenkin pian ihan koulun sisälle, ja meidät majoitettiin tyttöluokkaan, onneksi olimme ensimmäisten joukosta niin sain vallattua paikan seinän vierestä.. Samaan luokkaan tuli onneksi kivoja tyyppejä, jotka sitten alkoivat puhua keskenään ja heitin väliin muutaman kommentin, koska en jaksanut keskittyä keskusteluun niin paljoa, mutta hauskaa oli..

Me oltiin oltu paikalla ehkä vartti ja sen jälkeen matkalaukkuni oli tuossa kunnossa.. Osaan toki pitää tavarani siistinä.. eiku...

Lauantai

Heräsin siihen että huomasin Aisun tökkivän mua. Koska en tietenkään ollut herännyt Aisun herätyskelloon, joka varmaan olikin kyllä hiljaisella, niin mut joutu herättämään erikseen. Niin se on mennyt melkein joka conissa.. Mutta pienen päänkäynnistyshetken jälkeen aivot alkoivat taas toimimaan, ja silloin Seventan lähetti viestin ja kysyi olimmeko hereillä.. Kävi ilmi, että koululla oli pukkarikin, jota en ollut huomannut edellisenä iltana, mutta näimme sitten siellä Seventanin ja Chooichin. Mulla oli kaikista yksinkertaisin cossi, koska Miku, joten sain sen sitten nopeasti päälle ja jäi aikaa auttaa muita..
Lauantaipäivä meni conissa hengaillessa ja kuvia ottaessa. Tällä kertaa musta ei otettu kuvia, vaan olin oikeastaan koko ajan kameran takana, mutta se ei haitannut, Sillä en tiedä näkyikö se ulospäin, mutta lauantai-päivä oli jotenkin meh... Periaatteessa oli ihan kivaa, mutta ei kuitenkaan niin kivaa kun conissa voi olla ja myöskin väsytti.. 

Lauantain ainoa ohjelma jota kävimme katsomassa eli cossikisa, jäi sekin vaisuksi... En sitten tiiä olisiko pitänyt mennä kuuntelemaan samaan aikaan olevaa 21 tapaa pilata shounen sarja-luentoa.. Mutta cossikisaan jonottaessa näin yllättäen kaverin koulusta, luulin oikeasti, että ei kovinkaan moni meiän koulusta lähde Kuopioon asti, mutta ainakin yksi koulututtu sitten löytyi.. Muutenkin lauantaina tuli puhuttua ihmisten kanssa aika paljon..

Ilta oli sitten paljon hauskempi, ja se kului korttia pelaillessa ja uuden korttipelin opettelussa. Hauskaa oli.
Ja kun kävin hakeen luokasta, jossa nukuimme suihkukamppeet, huomasin että ihmiste olivat piirtämässä liitutaululle fandom-seinää. Se oli hieno ja tuli sitten otettua siitä muutama kuva.. Ja huomasin vasta kotona, että seinässä ei ollut mitään Sherlockista.. NOoooouu.. olisi pitänyt muistaa Sherlock-fandom ja lisätä se sinne..

Ihana Castiel <3

Ja huomatkaa törkeä blogin mainostus oikeassa alakulmassa.. mutta ne halus että kirjotan osoitteen ylös jonnekkin..


Sunnuntai

Tällä kertaa heräsin ennen kellonsoittoa, ja aloitin matkalaukun raivaamisen pakkaamisen ajoissa, ja ihme kyllä sain mahdutettua kaiken sisäle ja laukun vielä kiinni.. En siis tällöin varsinaisesti cossanut mitään, vaan mulla oli normivaatteet päällä ja vaaleanpunainen peruukki, koska se vaan on niin kiva..
Sunnuntaikin kului melko samalla kaavalla kuin lauantai tai mikä muu conipäivä meidän porukalla, eli hengattiin, otettiin muutama valokuva, tällä kertaa myös musta..  Tuli muuten huomattua, että tästä conista on kyllä ennätysmäärä derppailukuvia..

Hei, olen juuri tullut puskasta enkä tiedä mistään mitään...  Tää on välillä niin mun perusilme xD

Toi kamera on niin siisti, vaikka se ei toimikaan..


Ohjelmista käytiin katsomassa FFfight ja esityscossikisa. En oikein osannut odottaa mitään FFfightista, sillä ohjelmatyyppi oli kokonaan uusi, mutta tulipahan sekin tutuksi. Ja esityskisa oli hyvä, varsinkin kun nyt kisaajilta kysyttiin kysymyksiä, toisin kuin yksilökisassa.. Ja henki oli kyllä paras, varsinkin loppua kohti.. Onneksi kerkisimme Aisun kanssa katsomaan kisan loppuun ja varsinkin sen toiveentoteuttamisosion, jota katsoessani nauroin ja paljon.. Junamme takaisin lähti viiden jälkeen, joten poistuimme salista heti sen jälkeen kun voittajat oli julistettu, jotta saisimme laukut narikasta nopeasti.. Ensimmäinen ikkunaanvilkaisu paljasti kauheuden: Ulkona sataa ja rankasti.. Ilmeisesti se on joku kirous, että conien päättyessä sataa paljon, koska Desun jälkeenkin alkoi kaatosade ja kastuin silloin.. Kastuin kyllä nyttenkin, sillä sateenvarjoa ei ollut ja meidän tarvitsi kävellä rautatieasemalle. Alkumatka oli ihan siedettävä, sillä silloin vettä ei tullut niin paljoa, ja se oli sellaista lämmintä kesäsadetta, mutta sitten kun sade yltyi ei ollut ennä kivaa..
Onneksi rautatieasemalla oli tilava vessa, jossa pystyi vaihtaan kuivat vaatteet, mutta meikkienleivinneisyystilanne oli hiukan haastaava nähdä, kun valaistus oli sinivaloa.. Mutta sitten täytyi vain luottaa Aisun sanaan ja uskoa ettei ne kauheasti ollu levinny..

Junamatka Kuopiosta Pieksämäelle meni nopeasti sillä katselimme Aisun kaa viikonlopulta otettuja kuvia ja nauroimme osille.. Ja taisimme häiritä vastapäätä istuneen parin päiväunia, mutta ei se mitään...
Loppumatka Tampereelle matka taas meni hitaasti, vaikka nukuinkin hetken aikaa..Onneksi äiti oli kiva, ja tuli hakemaan meidät Tampereelta asti, sillä bussia jolla olisimme päässeet kotiin asti olisi saanut odotella melkein tunnin, ja siinä ajassa olimme jo kotona.. välimatka meiltä Treelle on siis n. 40 kilsaa... Tuli vain vähän sellainen olo, että minä olen vielä niin pieni, ja en ainakaan osaa tulla yksin pois asemalaitureilta, kun äiti tuli vastaan ja toi mulle kuivat kengät.. Kun olin sitten mennyt soittamaan äidille junasta ja kertonut että satoi ja olen paljain jaloin, ja tästäkös äiti kauhistui ja ilmoitti että Tampereellahan et sitten kävele ilman kenkiä...

Aisu ja vihainen pupu.. Oikeesti mun ilme derppaa ja pahasti, kun koitan olla ärsyyntyneen näköinen ja olla repeemättä samalla... Mutta oikestaan tää on aika ihan kuva..


Animeconista jäi hyvät mielikuvat, ja ensi vuonna sitten uudestaan, jos rahatilanne vain sallii, tai jos töitä ei ole silloin...
Ja seuraavana on Tracon, joka hieman pelottaa, sillä olen edelleenkin heti Traconin jälkeisenä maanantaina kirjoittamassa bilsan.. Ja myöhemmin samalla viikolla ruotsin.. Mutta ajattelin kuitenkin tehdä sinne Lilyn, jos peruukki nyt suvaitsisi tulla, ja Roadin D.Gray-Manista... Eli siis kauluspaitojen muokkailua on tiedossa.. Ja mustien alaosien..

Tämän jälkeen musta ei pitäisi kuulua missään, siis ei blogissa, eikä Devissä, eikä oikeastaan facessakaan, koska pitäisi lukea... Mutta tiedän silti että en pysty oleen netistä erossa kauaa, ja en yhtäjaksoisesti jaksa luke pitkään.. Joten enköhän kiusaa teitä vielä jollain tavalla ennen Traconia...


2 kommenttia:

 1. "Hei, olen juuri tullut puskasta enkä tiedä mistään mitään" x'DDD Siltä se vähän kyllä näyttää.
  Mutta viimeinen kuva on paras!

  Lukemaan siitä sitten vain~ Älä tee niinkuin minä viime vuonna tein vaan niinkuin minä nyt sanon! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senhän takia mä sen kuvan laitoinkin... Mut se sopii pupuihin koska ne oikestaan on välil aika pihalla.. Ja no oikestaan oon sitä mieltä että mun ilme viimeses on aika jäätävä mut nielin vastaajatukseni ja laitoin sen tänne..

   Vasta sunnuntaina pääsisin alottaa ku leiri... Ja ei kyl yhtää harmita xD

   Poista