perjantai 30. elokuuta 2013

The Road so far

*Carry on my wayward son, there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, don't you cry no more.. * En siis oo päättäny tähän postaukseen sopivaa otsikkoa jo kuukausi sitten, eheeeiiii... XD Supernaturalia kattovat ihmiset ymmärtää..

 Ja asiaan:  Loppusälä Roadista, eli peruukki, hame ja sateenvarjon yksityiskohdat alkaa vihdoin olla valmiita. Kaikki tulee samaan postaukseen, koska en jaksa kirjottaa niistä erikseen.

Peruukki: Varmaan vaikein osio koko Road-cossissa, sillä muokkasin itse siihen ne piikit hiusvahan avulla. Ja kun omille hiuksillenikaan en oo tehny melkein mitään koskaan, niin en oikein tiennyt mitä pitää tehä, ja miten se vaha toimii.. Oikeastaan oikeanlaisen purkin osto, oli jo seikkalu: Minä Tampereen Anttilassa yhtenä päivänä:" ÄÄÄÄ, APUUAAAA!!! Mistä mä löydän ne hiusvahat täältä.... Aivan, oliskohan ne hiusvärien kaa samalla osastolla. No täältähän ne löytyykin.. Mut mikä purkki!!! Ai, tossa on kivat värit, ja se on sopivankokonen, eikä maksakaan kovin paljoo, ja luvataan et se kestää.. No ehkä mä sit ostan tän..." Kotona sitten huomasin että purkissa lukee clay, eikä wax, mutta kyllä sekin toimi

Sain myös ostettua vihdoinkin peruukkipään, josta oon haaveillu jo pitkän aikaa.. Mutta siis paketista tullessaan peruukki oli tuollainen. Se on ihan suunniteltu muotoiltavaks, joten keskellä oli paljon kuitua, että sen sai piikeiks helposti, ja verkon ei pitäisi näkyä.. Oikestaan se näytti ihan hyvältä noinkin, mutta ei ihan sovi Roadille..


Eli siis vaha/savi/mikäliekään-tuote oli tota, haisee ihan kamalalle, ja mikä hauskinta koko kämppä haisi tolle loppuillan kun olin saanut peruukin muotoiltua..Ja monen tuskallisen minuutin jälkeen tulos oli harakanpesä.. En ihan heti tajunnut, että kestävimmän tuloksen saa, kun laittaa vahaa, hiusten tyveen ( en siis ees ollu selaillu mitään ohjeita netistä), joten osat piikit on päällystetty vahalla...Ja sitä vahaa on kyllä muutenkin vähän liikaa peruukissa, kun jossain kohtia se näyttää ihan hilseeltä, mutta tarvii koittaa pyyhkiä sitä pois.. Leikkasin myös etuhiuksia lyhyemmäs, jotta ne ei oo silmien eessä..


Jos tohon kiinnittäis vielä pari sulkaa, nii se vois mennä The Rasmuksen Lauri Ylösen hiuksista, sillon kun  ne oli mustat xD


Eli siis lopputulos ei ollut ihan sellanen kun mangassa esiintyy, mutta on tossakin piikkejä, joista osiin vielä solmin mustaa ompelulankaa, että ne varmasti pysyy ylhäällä, ja ei leviä mihinkään.. 
Toivottavasti piikit pysyy sittenkin, kun laitan peruukin päähän ja oon se päässäni koko päivän.. Tosin ne on niin hyvin kyllästetty vahalla, etä eiköhän..Vekkihame: Kaavat, tai oikeastaan ohjeet löysin Täältä ja niiden mukaan tein hameen. Paitsi että koska olen laiska, ja en haluunut ommella mitään vetoketjua/nepparia/nappia vyötärökaitaleeseen, niin laitoin siihen resorin ja kuminauhan.. En tiiä kuinka oikea tapa se sitten on tehdä vekkihametta, mutta kyllä se ihan hyvältä päällä näyttää.. Pääsin myös osittain eroon henkisestä kammostani vekittämistä kohtaan.. Ei se vieläkään kivaa ole, mutta ei se myöskään karmi niin kuin aiemmin.  Ja myöskään silitysrauta ja -lauta ei meinannut kun vaan keran lentää ikkunasta ulos, kun meni hermo silittämiseen, mikä on edistyksellistä mun kärsivällissysasteelle..

Eli siis suorakulmio leveys x 3x vyötärön ympärys on tuossa odottamassa vekitystä.. (Ja niin jos joku ihmettelee että mistä revin monia ympäristöjä tehä cosseja, niin osat, kuten sateenvarjon, tein ihan kotonakotona, ja ompelut hoidan Tampereella..), 


Vekit nuppineula-asteella


Ja hame on valmis! Ja on sopivan kokoinen ja pituinen.. Vähän näyttää kyllä hautajaisvaatteelta ja käyttämäni kangaslaatu vielä lisää mielleyhtymää, kun muistaakseni mulla on hautajaismekko, aika lailla samantyylisestä kankaasta.... Mutta ei se mitään..


Sateenvarjo: Tähänhän ei tarvinnut muuta kuin mustata päät ja tehdä oranssi kurpitsapää.. Onneksi kahva ja terävä pää on kangasta, niin pystyin tussaammaan ne kangastussilla helposti, Myöskään kurpitsan tekeminen ei vienyt aikaa: Styroxpallo oranssiksi, ja siihen naaman piirtäminen.. Tuli kyllä aika kaunis mun piirrustustaidoilla.. Toivottavasti myös sitten kurpitsa kestää vettä, että se ei ala valuun, jos alkaa sataan..

Pään kuuluisi näyttää tältä 

Ja oma versioni siitä.. silmät ja nenä näyttää suht oikeilta, mutta suu vähän feilas.. Mutta ei se oikestaan haittaa yhtään..


Ja sateenvarjo kokonaisuutena ja valmiina on tässä... ja Lero-paralla menee veri päähän kun se roikkuu ylösalaisin tälläkin hetkellä..

Ja Road kokonaisuutena päälläni (miinus peruukki ja ihomaali):

Ja kännykkä sensuroi tahallaan naamaani...


Seuraavaksi olisi sitten Lilyn vuoro valmistua, mutta ehkä välillä keskityn kouluunkin.. Bilsan preli huomeennnnaaa..... AAAAPUUAAA!!! Sitä paitsi kuka oikeesti jaksaa istua hiljaa paikallaan kuus tuntia LAUANTAINA!! No joo on lauantai parempi kuin ei preliä ollenkaan ja sit saisin paniikkikohatuksen varsinaisissa kirjotuksissa.. Ja meil saa onneks olla huomen kirjat mukana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti