keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Animeconiin!

Elikkäs ylihuomenna pitäisi olla jo Kuopiossa. Aikahan menee todella nopeesti.. Ja oikestaan mitään ei ole tultua tehtyä. Paitsi tänään oli autokoulun teoriakoe, ja pääsin siitä läpi!! Meni kyllä aika tipalle kun virheitä kuvissa oli se maksimimäärä eli 8.. Mutta samalla tavalla läpäisin myös mopo/traktoriteoriasta läpi toisella kertaa..
fiilikseni..
Mutta siis cossit Animeconiin: Lauantaina ajattelin olla WIM-Miku, koska aurinkoista keliä ja lämpötilaksikin on luvattu yli +20 astetta. Sunnuntaiksi ajattelin ensin Vanea, mutta sitten tosiaan katsoin säätiedotuksia ja tajusin että kuolisin collegehupparilla ja paksuilla talvisukkiksilla, joten taidan sittenkin soveltaa vaalanpunaisen peruukin ja jonkun kivan paidan ja hameen kaa jonkinlaisen asukokonaisuuden.. Pakkaan kuitenkin Vane-cossin mukaan matkalaukkuun, jos sittenkin sattuisin cossaamaan sitä (toimin aina niin, että siirrän päätökset myöhemmäksi..)

Saavumme Aisun kanssa Kuopioon jo perjaintana aamupäivällä, koska VR:n kivat äkkilähtotarjoukset: Tampere-Kuopio vain 9 euroa!!! Eli pääsemme puolet halvemmalla kuin myöhäisemmällä junalla.. Tiedän kyllä että säästöä ei oikeastaan tule, kun sitten tarvii syödä kuitenkin Kuopiossa, ja muuta sellaista, mutta eipähän tarvitse maksaa sitä VR:lle. Henkilökohtainen suhteeni VR:ään on vähän ristiriitainen, sillä pääsen junalla edelleenkin halvemmalla Tampereelle, kuin bussilla, mutta silti opiskelijaprosenttien kanssa pelleily ärsyttää ja paljon...Mutta VR.n epävirallisen sloganin eli Venaa Rauhassa, kanssa ei oo mulla ollu mitään ongelmia, sillä Pori-Tampere-välin (tätä väliä kuljen useimmiten kun meen junalla, en vaan ihan Poriin saakka)  taajamajunat ei kyllä oo myöhässä melkein koskaan..

Eli siis jos joku muukin joka on tulossa Animeconiin ja saapuu Kuopioon jo perjantaina päivällä, ja on kiinnostunut mun ja Aisun seurasta niin saa ilmiantaa itsensä... Kun muuten vain hengaamme kaksistaan jossain siihen asti että majoituskoulu aukeaa..

Saa tulla tökkiin jos näkee mut Animeconissa!! (okei ei, ehkä ihan tökkiin, pelästyn todella helpolla, mut kuitenkin..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti