torstai 7. elokuuta 2014

Kesän photoshootit part 1


Ohhopsista, melkein pari kuukautta on kulunut viime postauksesta, mutta toisaalta, eipähän ole cossirintamallakaan mitään uutta tapahtunut.
Photoshootti-päivä saatiin pidettyä Aisun, Sevenin ja Chooichin kanssa meillä muutama viikko sitten, kun Seven ja Chooichi tuli meille, silloin vihdoinkin saimme yhteiskuvia Steampunk!Wonderlandcosseista, kun nakitin serkkuni päiväksi kuvaamaan. Vaikka suurin osa kuvista onkin erittäin kaunista derppimateriaalia, niin kyllä onnistuineitakin saatiin.
Huomasin sen, että koskaan ei pitäisi mennä kaupan lautapelihyllyille kavereiden kanssa etsimään jotain teittyä peliä jota ei sitten löydykkään, mukaan voi tarttua vaikka mitä, kuten TMNTKIMBLE. Paras peli ikinä, niin ystävyyssuhteiden tuhoamiseen (ET VARMAAN SYÖ MUA) , kuin grafiikaltaankin. Peli oli paljon intensiivisempää turtlesien muotosten nappuloiden kaa, kun normipyörylöiden.

come at me, bro! muistaakseni me nimettiin noi siniset winnereiks, kun niillä pelaava voitti tosi usein, ja sit joku muu väri, en muista mikä, oli luuseri, 

Mutta niin steampunk!wonderland-teekutsu kuvaukset sopi täydellisesti meidän taloon, sillä meillä on muutama vanha (ja mielestäni tosi epäkäytännöllinen) sohvaryhmä, joka oikein huokuu mennyttä aikaa.( ja sohvissa on tosi huono istuu, ainakin omasta, ja ainoana lapsena ne jää mun ongelmaks sitten joskus kun vanhempani on kuollut). Ja sitten viikkoa ennen kuin piti kuvata, niin löysin kirpparilta sopivan teeastiaston halvalla. joten kuvapropit oli valmiina, ja sitten vaan poseemaan. Se oli kyllä erittäin mielenkiintoista ja hauskaa.  Kaikki kuvat on ottanut serkkuni.


Teepöytä yksityiskohtineen. Meiltä löyty katevästi iso pino avaimia, joitten käyttökohdetta kukaan ei muista/tiedä nii niitä pystyy käyttään kaikkeen kivaan.

Minä Alicena, Aisu White Rabbittina, Chooichi irvikissana ja Seven hatuntekijänä. Teenkaato on vakavaa puuhaa

Tule teelle kanssamme! Tääkin olis ollut niitä kuvanottohetkiä, kun toivois että olis toinen järkkärikamera, että vois ottaa behind the scenes-kuvia. 


Alice ja palvontahaaremi part 1. En oikeesti kykene muistaan, mikä idea oli näitten kuvien takana, mut varmana se, että kaikki palvoo Alicee, koska sehän on kuvitellut koko jutun.. 

palvontahaaremi part 2. koneelta löytyis kuva, jossa Aisun kasvoja näkyy enemmänkin, mutta oma ilmeeni on parempi tässä kuvassa. 

Näin söpöö kuvaa musta ei oo saanu pitkään aikaa.
Teaparty is over! everybody go home... 
Oli muuten tuskaa kiivetä puuhun noilla kengillä mitä mulla on ja korsetilla, mutta kyllä se onnistu. En haluu ees ajatella sitä että montako muurahaista kiipes mun selässä tona aikana. 
Ja siellä kurkkii irvikissa. Ja koska elämä ei liian vakavaa voi olla niin derppikuvia olkaa hyvä: 


niiin kaunis naama xD

kyl mä kauniistikin osaan istua...

...tai sitten en xD

IIIIIHHH! Se halaa mua!!

Sydämmeeni osuman sain ~~ (hopealusikalla xD)

apua, se tappaa...

That's it, no more sugar for you guys. 

Take this sugar and never ever give it to them..

Alice muuttaaJa  joo, kuvattiin kyllä saman päivän aikana muitakin mutta teen niistä erillisen postauksen, koska muuten tästä tulis ylipitkä..


2 kommenttia:

 1. Kumpa mullakin vaan lojuis jotain epäkäytännöllisiä vanhoja hienoja sohvia sun muuta jossain joita voisin hyväksikäyttää mun photoshootteihin... mutta ei sit u_u *rullaa nykyaikaisella rullatuolilla auringonlaskuun*
  Ja uuuuu tosi hienojoa kuvia ja teidän kaikkien steampunk versiot on niin mageet ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tollasia sohvia ihan jokapaikasta löydä. (nykyaikasessa rullatuolissa on ne rullat joilla on kiva leikkii ^^ (mitenkään ei liity mihinkään, mut tuli vaan mieleen))
   Ja kiitos ~ itekin tykkäsin siit et minkälaiseks noi kuvat tuli, kun kokemuksesta tiiän et useemman ihmisen samanaikanen kuvaaminen on aika vaikeeta

   Poista