tiistai 17. syyskuuta 2013

Tracon 8

Conikrapulasta ja yo-kirjoitusten jälkeisestä masennuksesta melkein selvinneenä voi alottaa Tracon-postauksen.. (Ihan sivuhuomautuksena bilsan kirjotukset lievästi sanottuna kusi, ja oon täysin vapaaehtonen uusin ne keväällä..) Ja munhan siis pitäis lukee tälläkin hetkellä ruotsin kielioppia, muttaaaa......

Tracon on siitä oikestaan paras coni, koska Tampere-talo on iso ja ulkona on tilaa, ja Tampere ylipäätään, eli osaan liikkua kaupungissa eikä tarvi pelätä eksyvänsä koko aikaa.
Mutta siis perjantaina coniseuraani ja majoitettaviani alkoi hiljalleen valumaan Tampereelle (Miks saan sen kuulostaan siltä kuin henkilöitä olisi kovinkin monta, mutta siis tarkoitan Seventania ja AisuaLiebe-Siegt-Alles saapui vasta lauantaina) Seventanin ja Aisun viimeistellessään cossejaan, luin vihdoinkin ne D.Gray-Manit jokka mulla oli loppuun.. Oli ihan kiva tietää mitä tapahtuu cossaamassani sarjassa, varsinkin kun sen lukeminen vähän on jäänyt.. Yleistä häröilyä tapahtui perjantaina, ja en tainnut ees todistaa kaikkee mita tapahtu, kun nukahin paljon aikasemmin, ennen kuin Kanda ja Lavi oli valmiita..

Lauantai: Pelästyin ihan sairaasti, kun havahduin joskus kuuden aikaan siihen, että päätäni särkee paljon, ja kieli tuntui vähän turralta. Paras mahdollinen ajankohta migreenikohtaukselle. Varsinkin kun viimeks 8 vuotta sitten oli noin paha päänsärky olin sairaalas yön tarkkailussa..Koitin vähän aikaa olla ihan rauhassa, mutta kun olo ei helpottanu, soitin sit äidille (ja taisin viimeistään siin vaihees herättää Aisun ja Seventanin, anteeksi siitä..,) Äiti käski ottaa toisen buranan ja koittaa rentoutua. Sain nukuttua vielä pari tuntia ja olo vähän helpottui, mutta silti hiukan arvelutti laittaa piilarit päähän, onneksi päänsärky jäi kuitenkin taka-alalle viikonlopuksi.

Aamuisesta pelästymisestä huolimatta loppupäivä meni ihan mukavasti. Onneksi älyttiin pysähtyä oottaan kuvia ennen coniin menemistä, koska ihomaali kului aika nopeesti naamasta pois, joten musta on pari yksittäiskuvaa Noah-Roadina, jolla on naama vielä suht oikeen harmaa..
L-S-A liittyi porukkaamme Tampere-talolla, ja oikestaan hengattiin nelisin melkein koko conin ajan. Väliilä joukkoon liittyi koulukaverini, tai muita tuttuja ihmisiä. Muutenkin tuttuja näkyi paljon koko conin aikan ja kaikkien joitten kanssa juttelin oli hauska viettää aikaa!! Onnistuitte hyvin lievittään mun YO-paniikkia.
Tuli jopa käytyä yhdellä luennolla: Crossplayn salat, vai mikä sen nimi olikaan... Itse en oikein hyötynyt mitään luennosta, koska bindaus ei yhtään kiinnosta (mistäköhänjohtuuköhköh),  mutta oli se silti kiinnostava, ja koulukaverillani, joka ei oo yhtään kiinnostunu cosplaysta, ja viä vähemmän crossplaysta, oli kans ihan hauskaa siellä.


Cossikisa perinteisesti mentiin katsomaan, ja lausejärjestys jännä juttu on xD. Kaikkien puvut oli ihan sairaan upeita ja tuli monta VAAUUU hetkeä, etenkin WCS-kisan kohdalla.. Ja sit tuli kauhee into alkaa tekeen seuraavaa cossia, tosin valitettavasti se into laantu lauantain aikana..
Jossain (en muista missä) välissä oltiin ulkona hengailemassa ja kuvia ottamassa ja söpöjä parituskuvia tuli Kandasta ja Lavista <3.. Ja korkkareiden kaa puuhun kiipeminenkin on kokeiltu, ei ollu kovin kivaa, ainakaan alastulo..
Yhtäkkiä olikin jo ilta, ja animekaraoken vuoro, ite en kyllä menny laulaan, koska pelkäsin et ääni lähtee, mutta oli kiva kuunnella niitä biisejä, etenkin kun pari Kpop-biisiäkin tuli väliin (ja sitten kun sain kuolata Big Bangia yhen kappaleen verran ja halus taas takas Lontooseen niitten keikalle...) Illalla huomas, että on ollu piilareilla koko päivän ja päätä alkoi särkeen enemmän, joten minä ja L-S-A lähettiin kämpille aikaisemmin, ja jätettiin A ja S (lyhenteet, koska laiskuus xD) keskenään Tre-talolle.. Pieni aavistus kävi mielessä, että nämä kaksi eivät hoksaisi kävellä conista mun luo kaikista järkevintä, ja baaritonta reittiä, ja niinhän siinä kävi, että nämä kaksi valitsivat sen reitin, jossa on eniten baareja ja känniläisiä.. (Anteeksi, myös tästä, että oon kulkenu teiän kaa lähinnä vaan sitä reittiä, vaikka muutkin on ihan yhtä pitkiä) 

Ilmeisesti jäin paitsi yös lauantai-illan/yön yleisestä säädöstä, koska yllätys yllätys nukahdin aikasemmin kuin muut...

Lauantain parhaimpia kuvia:  kuvat on ottanu joko Aisu tai Seventan.


Elämä on reilua. Mä koitan olla kovinkin uhkaava, mutta Aisu on vain että Njääh, Stop siihen paikkaan xD

Road is not amused.

Ei kai yhtään näytä siltä et oon todella väsynyt..




Sunnuntai:


Mun pöydällä oli siis ilosesti sekasin ruokaa cossitarvikkeita sun muuta sunnuntai-aamuna..


Aamulla kaikilla meni vähän hitaalla ja cossien päällelaitto kesti kauan aikaa, omaa meikkaamista helpotti huomattavasti se, että tällä kerta aolin Road tavallisena ihmisenä,  mutta päästiin kuitenkin matkaan.. Tälläkin kertaa pysähdyttiin ottaan kuvia niillä kivoilla tasoportailla ja viihdytettiin läpikulkevia ihmisiä samalla.
Myöhemmin päivällä sain sitten kaverit kuvaamaan meitä kolmea, niin saatiin muutama yhteiskuvakin, otettiinhan niitä siis muutama myös aamulla, mutta ei paljoakaan... Mutta Aisu ja Seventan ei ihan hyväksyny mun hienoo kuvaideaa, jossa mä pitäisin paperia, jolle olis piirretty sydän niitten välissä.. Tuli sellainenkin kuva otettua, mutta en kuulemma saa julkaista sitä missään koskaan..  mutta ei se kuva sinänsä poikennu niist muist Kanda/Lavi-shippaus-kuvist joita me otettii..

Minä ja pyöreä naamani.... jotenkin tykkään enemmän hiusmallista, jossa sivullekin tulee jotain hiuksia..



Sano Aisu ja Seventan kahesta seuraavasta kuvasta mitä tahansa musta ne on loistavia.. Kuvaajana neo-giri





AMV-kisa olisi ollut kiva nähdä, mutta valittettavasti sinne oli niin kauheet jonot että ei ees jaksettu yrittää päästä sisään, joten jäipähän aikaa säätää jotain muuta silllon. Sunnuntai tuntu menevän llian nopeesti ja  yhtäkkiä oltiinkin jo iltapäivässä ja esityscossikisassa, jonne saatiin hyvät paikat. Esityksen oli ihan parhaita, etenkin voittajaesitys. Repeilin sen aikana useesti.
Liian nopeesti coni oli kuitenkin ohitte ja valmisteltiin lähtöö suklaat syöden ja seuraavista tapahtumist ja cosseista keskustellen Tampere-talon pihassa aika pitkään..Aisulle tuli loppujen lopuks aika kiire lähtee (vitsi olisin niiin halunnu nähä vanhempies ilmeet...) Ja L-S-A:nkin bussi lähti pian Aisun lähdön jälkeen, joten mentiin sitten Seventanin kaa Heseen syömään, ennen kun Seventanin juna lähti. Hesessä huomasin että minikana-ateria on puolet halvempi kun normaali, mutta ei se kauheesti pienempi oo. Paitsi juoma, jossa on yli puolet mukin sisällöstä jääpaloja, ja loput sitten ite juotavaa...


Eli mitä siis Traconista jäi päälimmäiseksi mieleen:

 1)Ei enää ikinä piilareita yli 14 tuntia päässä, niitä oli tuskaa oottaa pois sen jälkeen,
2.)Ei-conittavien ihmisten ilmeet ja kommentit on aina niin parhaita; etenkin lasten..

Okei, on niitä kusipäitäkin, mut muuten sopii...

3.) Meidän Allen (chooichi) ei ollut paikalla.... nyyyyyyyhhhhh T_T, mutta ei se mitään, koska,
4.) Allen-cossaaja, joka tuli puhuun meille sunnuntaina, ja jonka kanssa tuli otettua Allen/Road-kuvia muutama.. Olit ihana,jos joskus satut lukeen tätä!!
5.) Kaverit onnistuu aina helpottaan paniikkiia, etenkin jos on myös muita samas tilantees olevia..
6.) Tuttuja näkyi, myös niitä joita ei oo näkyny vähään aikaan.
7.) Tuli taas todistettua että varmaan puolet mun koulusta oli paikalla.... (Vaikka monella onkin kirjotukset tällä viikolla)
8.) Suklaa on parasta!
9.) Ei enää ikinä conia ja tärkeetä koulujuttua peräkkäisinä päivinä...Paitsi jos se on Tracon tai joku muu tosi kiva tapahtuma, koska conittaminen on vaan niin kivaa xD



Seuraava coni/tapahtuma johon meenkin onkin sitten Fanfest, joka on ihan kohta... Onneks oon päättänyt etten ees yritä tehdä mitään cossia sinne, vaan tulen ihan normaalivaatteissa.


Ja huomenna fysiikankokeet, joihin en oo yhtään valmistautunu, enkä oikestaan ajatellukkaan.. Koska fysiikan motivaatio on siellä jossain ruotsin ja matikan välissä..

onks se jotain syötävää xD

1 kommentti:

  1. ...oon Allen cossaaja ja satun lukemaan tätä, koska oon stalkkeri : D ja mulla on hämmästyttävä kyky löytää ihmisiä netissä.
    Aw säki olit ihana!

    VastaaPoista