tiistai 10. syyskuuta 2013

Kyllä mulla vielä aikaa on.... Ai eikö.... No ei sit...

Ja siinä mun loppukesä/alkusyksy yhdessä giffissä


Lyhyesti ja yitmekkäästi se tärkein asia:  Tracon on ihan pian ja mitään en ole sananut tehtyä cossien eteen sen jälkeen kun Road valmistui (johtuu lähinnä kirjotusten aiheuttamasta lukemisesta ja stressistä ja yleisestä viivyttelystä..)Joten siis Lily Baskerville ei tule vieläkään näkemään päivänvaloa, joten sitten olen Road D.Gray-Manista molempina päivinä. Ainakin toisena (tod.näk. lauantaina), oon Noah-versio, eli se missä on harmaa iho, mutta sunnuntaina saatan olla jo normaali ihmisversio, riippuu nyt ihan siitä, kuinka helppo ihomaalin kanssa on elää..
Saa tulla tökkimään ja moikkaamaan jos tunnistaa mut viikonloppuna, ja koitan varoa huitomasta ihmisiä sateenvarjollani..Ja sitten vähemmän tärkeisiin asioihin eli panikointiin....En osaa yhtään bilsasta mitään tai ainakaan ajatella niin laajasti kun pitäis ja ruotsin kielioppi kusee... Ja ens viikolla molempien kirjotukset..
Kaiken lisäksi sain syysflunssan pari päivää sitten, tai no oikestaan se on Tracon-flunssa, sillä myöskin kahtena edellisenä vuotena oon ollut kipeä muutama päivä ennen Traconia...

Ja siinä toinen gif, joka kuvaa mun syksyä aika hyvin..

Ja koska syksy on kuvauksellisesti kivaa aikaa ja kuvat on kivoja niin loppuun kuvaspämmi...
Tähtisädetikkujen pyörittelijöinä/pitäjinä tomi Aisu ja kaverimme
2 kommenttia: