maanantai 22. kesäkuuta 2015

Archipelacoon oon kohtaaaa

Archipelaconia kohti ollaan hyvää vauhtia menossa, ja cossitkin alkaa kohta olla valmiina, mitä nyt pieniä nepparinompelemisia ja kenkien päällystämistä lukuun ottamatta..Aina se vaan menee niin että vaikka kuinka ajoissa tietää etukäteen mitä cosseja haluaa tehdä mihinkäkin coniin, en vain saa itseäni aloittamaan ennen kuin on melkein liian myöhäistä. Tässäkin tapauksessa olen tiennyt jo maaliskuusta mitä teen, mutta vasta toukokuun puolivälin jälkeen sain varsinaisesti aloitettua. Ja nyt varsinkin neljän päivän työputki juhannuksen aikaan, on estänyt aika tehokkaasti ompelua sun muuta... (ja onks muuten paha jos on läpeensä kyllästynyt töihinsä jo nyt, vaik kaks kolmesta kuukaudesta olis jäljellä viä, tai no ei ne työt varsinaisesti oo pahoja, vaan ne osat asiakkaat, varsinkin yks ahdistava mies)

Weissia ja Rosea siis cossailen ja Rose on sentään kokonaan valmis, paitsi korvikset mutta käyn hakeen niihin materiaalit huomenna tampereelta, joten se asia hoituu. Weissistä tosiaan on vielä kengät päällystämättä, ja oikestana piti alkaa tekeen niitä puol tuntia sitten, mutta tajusin että ei se onnistukkaan sillä tavalla millä aioin, niin menetin kiinnostukseni ja avasin koneen, ja tässä sitä ollaan.. huuuupps..

Weissin mekon liukuvärjäys onnistui hyvinkin, kun Aisun kanssa värjäiltiin sitä tässä pari viikkoa sitten. Ulkovärjäys ja kova tuuli loi omat haasteensa, mutta kyllä siitä ihan kaunis tuli. Operaatiosta ehkä myöhemmin joskus lisää.

Koska olin erittäin laiska ja kanttinauha ei suostunut yhteistyöhön niin
vedin mekon helmaan väritöntä kynsilakkaa ja tadaa huolittelu valmis.
Onneksi sain sen leikattua nätisti että mistään ei hapsottanut ylimääräisiä
juttuja


Ja myös onneksi Schnee-companyn logon löyty netistä niin ei tarvinnut ees yrittää piirtää sabluunaa boleron selkämykseen


Rosen mekon glitterpaljettikangas ei ollenkaan ole niin pahan näköistä hennon vaaleanpunaisen kanssa, joten jeee.
Ja kengistä tykkään paljon, vaikka pelkäänkin nyrjäyttäväni nilkkani niissä. Korkoa ei kauheesti ole, mutta ilmeisesti nilkkaan ei tuu niin paljon tukea mihin olen tottunut, ja sen takia on hieman epävarma olo, mutta enköhän selviä kun vain muistan kävellä sievästi sipsutellen enkä ota niitä normikokoisia askeleita mihin olen tottunut. Hienosti olen myöskin saanut vallattua talosta kaksi huonetta cosseilleni, ompelemiselle ja muulle sälälle. Okei huoneeni sekamelska johtuu kyllä muustakin kuin cossisälästä mm. pöydääläni on edelleenkin bilsan kirjoja ja muistiinpanoja, vaikka pääsykokeet meni jo kuukausi sitten, mutta kun en oo vana saanut aikaseks siivota.


 Ihme kyllä äiti on jo pikkuhiljaa alkanut painostaa mua siivoomaan, ja siis enhän mä ees oo meinannu hukata kun liiman ja pankkitunnukset ja muutaman muun asian mun huoneeseen xD.. Mutta ehkä sitä sitten kohta...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti