maanantai 29. huhtikuuta 2013

Nyt joku oikeesti kieltää multa Vocaloid-videoitten kattomisen...

..koska läysin TAAS uuden kivan Vocaloid-cossin.... Eli siis Miku World is mine-kappaleesta.
Ja koska en löytäny googlesta mitään hyvää kuvaa, nii kattokaa video, jos haluatte tietää minkälainen vaatetus sillä on päällä.
Nyt siis kerrankin jotain cossiaiheista, ja suhteellisen järkevääkin..

Kaunis huutamisstillkuva tuli tähänkin...

Oikestaan on aika nostalgista, että cossaan juuri tästä kappaleesta, sillä juuri tämä kappale oli mun eka vocaloidkokemus sillon joskus kun kaveri (jos stalkit tätä blogia tunnistat kyllä ittes..) seiskaluokalla kuuntelutti ja selitti mulle vocaloideista..Totta puhuen Kaiton version samasta laulusta kuultuani repesin aika pahasti, koska se ääni oli vaan niin outo, mutta on siihen tottunu 4 vuoden aikana..
Tähän Mikuun pystyn myös samaistuun jonkin verran, sillä välillä oon aika itsekäs ja huomionhaluinen, myös silloin kun joku asia jota haluan tosi paljon ei toteudu, niin alan mököttään, ja suunnitteleen aika draamaattisiakin toimintatapoja, joten luonnepuolikin hoituu.
 Mutta siis ajattelin tehdä ton valkosen hellemekon, ja noi keltaset rusetit, sillä en kruunua jaksa alkaan askartelemaan.. Ja Anttilasta olisi löytynyt täydellinen kruunu-kaulakoru köhpikkutyttöjenkoruosastoköh, ainut ongelma on vain että siinä kruunu olisin hopeanvärinen eikä kultainen.. Ostin sen kuitenkin, mutta olen vielä kahden vaihellla, että hommaanko maalia, jolla maalaan sen kultaiseksi, vai jätänkö sen hopeaiseksi.


 Kankaat oon jo ostanut ja mekon kaavoittamisesta tuli varsin mielenkiintoista, kun peruskaavan otin samantyylisestä hellemekosta, joka mulla on, mutta kyseisessä mekossa on naruolkaimet, joten hihojen kohtiin jouduin katson mallia toisesta paidasta, mutta ilmeisesti onnistuin tekene ne kaavat ihan hyvin.. eli siis tarkotus olis cossata tätä kesällä Desussa, jos on lämmintä. Sellanen kiva sateeton keli ja lämpötila yli +15 astetta olis ihan kiva, mutta Suomen säästähän ei koskaaan tiiä yhtään..

Kaavoitusta...

Mekko on hieman edennyt sitten yllä olevan kuvan, mutta en ole jaksanut ottaa siitä kuvia.. Siitä kuitenkin puuttuu vielä hihat ja yksityiskohdat.. Mietin alkuun että teen vuorinkankaasta alushameen, tai oikestaan alusmekon, koska kokemukseni valkoisista vaatteista on se, että niistä näkyy läpi, mutta onnistuin feilaamaan sen kaavotuksen niin, että alusmekosta tuli liian pieni.. Älkää kysykö, oon taitava....  Nyt tarvii vain toivoa, kankaasta ei näy läpi, tai sitten laittaa toppi sinne alle..

Frostissa huomasin että Mikun peruukkia voisi lyhentää jonkin verran, niin ehkä se ei sitten olis niin raivostuttava, ja tähän versioon mikustakyllä sopii lyhyemmät hiukset.. Kunhan sen saisi ensin selvitettyä, kun en ole koskenutkaan siihen helmikuun jälkeen

Muita Desuun tulevia cosseja: Kururu, , Meridaakin, siitä Disneyn Urhea-elokuvatsa ajattelin, mutta en kerkiätekemään sitä tässä aikaa, joten se siirtyy myöhemmäksi.. Merida on muuten ihana hahmo, sekin aika lailla saman luonteinen kuin minä.. Mutta Kururun luulisin saavani valmiiksi, tosin en niistä kaikista pikkusista nahkavyölaukuista sitten tiedä, että teenkö niitä siihen.. Mutta isoon jakoavaimeen olen jo löytänyt meiltä vanhan vaahtomuovipatjan. Myös Vanellope saattaa tulla Desuun mukaan, en siitä ole vielä ihan varma..

Ja ihan pakko mainita: Abihupparini tuli ja se on ihana!!!


Takana on tollanen FBI-tyylinen kuva. Keksellä siinä lukee authority brutality immaturity. Ja sen takia teatterinaamio, koska ilmaisutaidon lukio.   Ja sitten edessä on oikea anatominen sydämmen kuva, ja tyk tyk tyk... Tätä ei tajua ellei tiedä että kouluni lyhenne on TYK... Joka tulee yllättävästi Tampereen yhteiskoulun lukiosta.  Vähän järkytti, kun kuulin että eteen tulee anatominen sydän, kun luulin alkuun, että se on sellainen söpö sydän, mikä yleensä aina piirretään... Mutta harmi, kun en oo vielä virallisesti abi, niin en oikein voi käyttää hupparia kun vasta syksyllä... Mut olis se kyllä vähän turhan lämpönen nyt käytettäväks..
Ja missä vaiheessa tästäkin blogista tuli vaateblogi....Mutta yli puolet sentäs oli cossiasiaa..


5 kommenttia:

 1. Sairaan siisti abihuppari! Mä en hommannu meijän ku se oli niin vammanen. A BITch please.... Kui kulunu. En kadu yhtään.
  Haluun nähä Meridan.
  Hehhee, ne Mikun hiukset :D Jos ny oon tulossa Kidana niin hiukset on aika kivat. Selvitellään sit yhessä takkuja. Ja on se Alice-peruukkikin aika pitkä. Kunhan nyt saapuis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Meillä oli kans viime abeilla (siis sun ikäsillä), toi A bitch please.. Oon niin onnellinen, että meille tuli toi kiva..
   Saat nähä Meridan heti kun vaivaudun tekeen sen jonnekin coniin..
   Joo pistetään takkujenselvitys leiri pystyyn jonnekin :D Ja Kururullakin on aika pitkät hiukset, tosin ei niin pitkät ku Kidalla.

   Poista
 2. Hmm? You mean me? ;DDDDDDD
  Onnea matkaan mekon tekoon! Jos siitä tulee nätti niin sitähän voi käyttää cosplayn ulkopuolellakin :D
  (Tyksin teidän koulun abihupparista näin btw.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes I mean XDDD Aika nopeesti huomasit tän XD
   Kiitos, ja oon suunnitellutkin käyttäväni sitä muuten vaan, jos se siis onnistuu hyvin, mutta tarvii vaan olla varovainen, ettei sotke sitä..

   Poista
  2. Kunnon stalkkeri huomaa nopeasti ;D
   Ole hyvä vain. Valkoinen on kyllä aika arka väri, kun siitä näkyy ihan kaikki. Hyvässä vaiheessa muuten ovat desun cossisi!

   Poista