torstai 25. huhtikuuta 2013

It's a thing called life

Tulee vähän angsti-sävytteisempi teksti tällä kertaa, mutta väleihin koitin etsiä kivoja kesäisiä kuvia koneen kansioistani xD Eli siis tämä ei mitenkää liity cossaukseen, vaan on lähinnä terapiakeino, selventää mieltäni painavia asioita.


Asia 1: Huomasin juuri, että pieni, tuttu ja turvallinen kotikyläni, jossa asun ei olekaan niin turvallinen paikka kun luulin. Tai onhan se turvallinen, mutta sielläkin voi tapahtua ihmishengen vievä onnettomuus. Pahemmaksi asian tekee vielä se, että tunsin tämän ihmisen, en kovin hyvin, mutta sillä tavalla kuin kaikki tietävät pikkukylällä toisensa. Sekin että mukana oli traktori ja jotenkin en ole huomionut muita traktorien mukana kuolleita ihmisiä, mutta nyt tuli tajuaminen, että niin, kyllä nekin ovat yhtä lailla vaarallisia kuin autotkin..
Asia 2: Koulu. Onnistuin valitsemaan vuoden raskaimman jakson juuri ennen kesälomaa. Enkusta ja ruotsista tulee molemmista vanhoja YO-vihkoja tehtäväksi ja paljon läksyjä, sekä sanojen lukemista. Sekä ruotsista tarvisi lukea ohut kirja.. Nämä vielä menisivät, mutta samaan aikana mulla on äikänkurssi, josta pitäisi lukea klasikkokirja, ja siitä kirjallisuusessee. Ja näiden kaikkien deadline on puolentoista viikon sisällä.. Sen lisäksi yritän pysyä kärryillä fysiikasta, joka on muutenkin tosi vaikea aine mulle, ja matikankertauskurssillekin koitan panostaa edes jotenkin... Ja näiden viiden aineen lisäksi mulla on vielä uskonnonkurssi, mutta se on priorisointilistassani viimeisenä. Tiedän normaalisti 6 ainetta samassa jaksossa ei välttämättä ole paljoa, mutta käyn lukiota, jossa on 6 jaksoa, normaalin 5 sijasta, joten käymme asiat tiheämmässä tahdissa läpi. Joten koulu hieman stressaa, ja varsinkin kun alan vähitellen hermoilemaan myös syksyn YO-kirjoituksia..

Kirjoituksista puheen ollen, huomasin, että heti Traconin jälkeisenä maanantaina oon kirjottamassa biologiaa.. Mitenköhän saan itteni pysyyn hereillä ja muistamaan tärkeitä asioita, koska Traconiahan en väliin jätä, kun kerran asun Tampereella..Mutta iloisiakin ja stressaamattomiakin asioita tapahtuu: Meille tulee koiranpentu! Sellanen oikeen söpö suomenpystykorva, ja 1/4 karjalankarhukoiraa.. Haetaan se muutaman viikon päästä..
Sekä myös se, että isäni miettii sitä, jos meille hankittaisiin jousipyssy, oikein kunnollinen sellainen.. Se voisi myöskin käydä shoottiproppina cossiin, jonka olen ajatellut tehä...

AI NIIIN! Sain myös Paypal-tilini toimimaan vaikka en olekaan 18-vuotias.. Nyt vasta tajusin, että sinnehän saa rahaa myös verkkopankista, ja verkkopankitunnnukset, mulla on ollu jo kohta kaks vuotta.. BILEET!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti