tiistai 13. marraskuuta 2012

Muutoksia????????

Joo epäselvä tai selvä otsikko...Miten sen nyt ottaa...
Aloitanpa ensin sillä, että löysin hyviä puolia siitä, että ei saa itteensä tekeen mitään tärkeitä juttuja (esim. cosseja, mutta koulujutut liittyy kanssa samaa) ennen kuin deadline lähestyy. ja sit on pakko tehä mitä pitikin tehä stressaten että kerkiääkö se valmistua vai ei...
Mutta miten päädyin tähän phdintaan on se, että Disneyltä on ilmeisesti tulossa uus animaatio elokuva Wreck It Ralph tai suomeksi Räyhä Ralf.
Ja siinä on ilmeisesti yksi tyttö nimeltään Vanellope, joka on aika pieni (tai sit muut on vaan jättiläisiä) , mutta jolla on aivan ihanat vaatteet ja aika lämpösen näkösetkin vielä..
Ja joo muuten en varmana oliskana huomannut koko hahmoo, muuta kun Devin etusivulla oli cossikuva siitä niin pisti silmään..


Rakastan tota hiusponnarin korvaavaa härpäkettä, ja muutenkin noita tukassa olevia koristeita..
Joten ideana olis siis, et jos saisin tämän cossin tehtyä Frostiin, ja olisin Vanellope ainakin toisena päivänä, niin ei tarvis jäätyä Mikuna. 
Peruukkikin on jo kätevästi valmiina, kun luulisin, että voisin käyttää Hinamori-peruukkia tuossa, kunhan sen vaan avaa. Tosin en pysty varmistamaan asiaa ennen kuin vasta viikonloppuna, ja jollei se sovikaan niin sitten ärsyttää...

Mutta vaatteet näyttää helpoilta tehdä, tosin en kyllä oo hupparia tehny koskana ite, mutta ei näytä vaikealta, joten olisi mahdollista että saisinkin tämän valmiiksi Helmikuuhun mennessä..

Mutta sitten tulee isoin ongelma. Täytyy selvittää mistä ihmeestä koko leffa kertoo, ja minkälainen tyyppi Vanellope on, koska mitä sain selville, niin Suomeen tää olis tuloss avasta 15 helmikuuta, eli en kerkiä katsomana sitä ennen Frostia. Näyttäis siltä, että neiti on pirteä ja ilopilleri, mutta tarvii kaivaa vähän enemmän lisätietoja vielä...
Mutta onneksi kyseessä on Disneyn elokuva, niin hahmotyyppi ei kauheen uusi kuitenkana ole.. (en siis väitä, että Disneyn hahmot alkaa vähitellen muistuttaa toisiaan, muuten vana ainakin kaikilla tyttöpäähenkilöillä on aina mukana lemmikki, joka näyttää söpöltä, ja joka on päähenkilö psykiatri aina samalla xD)

Ja lopuksi kuva ilmeisesti kyseisen leffan päähenkilön kanssa 
Unohtakaa mitä sanoin Vanellopen pieuudestä ilmeisesti toi Ralph on jättiläinen..


2 kommenttia:

 1. Aika herttainen~ Ja NENÄ x'DDD
  Hina-peruukki vois kyllä toimia... Ja tosta peruukin "koristelusta" (xD, mun mielestä koristelu on tolle aika hyvä sana) tulee varmaan hauskaa. Tai sit hermoja raastavaa, kun kattoo paljonko noita yksittäisiä systeemejä siinä on. xDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin..
   Paitsi kun se tyhmä peruukki ei pysy korkeella ponnarilla, kun kokeilin sitä viikonloppuna..ja sit sain sen supertakkuun.
   Tulee siit siin mieles hauskaa, kun saa syödä karkkia xD, kun ajattelin mennä helpoimman kautta ja hankkia pari karkkipussia, lakata ne askartelulakal, jos se onnistuu, ja sit liimata ne pinneihin ja pinnit kiinni peruukkiin.. Ja ei sen monimutkasempaa..

   Poista