lauantai 3. marraskuuta 2012

Jatkoa cossisuunnitelmiin

Postaan taas, mutta nyt kirjottamisen on vaan tarkotus saada mun ajatukset pois siitä, että saako huomenna Big Bangin keikalle  enää hyviä lippuja.. Ja ärsyttää kun onnistuin kadottaan tänään suklaalevyn, jonka ostin, ja si oli Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata.. niin hyvää... ja sit mä todennäkösesti jätin sen bussiin, jolla tulin kotiin.. Enkä ollu kerinny syömään siitä kun ihan vähän.

Mutta asiaan: Vähän aika sitten en yhtään teinny mitä cossaisin ja koska, mutta nyt kesästä lähtien ideoita on tullu jonkin verran. Johtuu osin siitä, että oon alkanu kuunteleen taas vocaloid-kappaleita, ja niistä saa hyviä ideoita.. Kakkiki suunitelmani on naispuoleisia hahmoja, joka johtuu lähinnä siitä, että mun kroppa ei kauheen hyvin sovi miesten cossaamiseen... (ja kaikki voi päätellä itse mitä tuokin tarkoitti)

Mutta suunnitelmaan nro 1 tai 3 jos edellisen postauksen jututkin laskee mukaan..

Princess Serenity (Sailor Moon)

Aloin miettiin jossain vaiheessa,että haluanko oikeesti tehdä ylipitkän VALKOISEN häämekon näköisen cossin, mutta haluanhan minä... Sailor Moon oli eka anime, jonka katoin, mikä nyt johtu siitä että Sub näytti sitä joskus vuonna kivi. Osasin jo lukee sillon, mutta olin varmana ekalla tai tokalla, kun eri kieliä en tunnistanut yhtään, sillä sarjan useimmat osat oli subattu ruotsiks.. Ja muistan valittaneeni äidille siitä, kuinka väliin tuli jaksoja, jollon tyypit puhu kimittävällä äänellä, eli sillon ne tais tulla ihan japaniks..   Nyt kyllä valittaisin siitä, että se oli ylipäätään subattu..
Ja muistan fanittaneeni Sailor Moonia sillon ja paljon, kun serkkuni kanssa leikin niin vetäsin josatin aina jotain viitteitä siihen.. Ja sekin kertoo jotain, että kun aloin puol vuotta sitten puhuun sarjasta uudellen serkkuni muisti saman jutun..

Mutta siis itse mekkoon. Sen helma tulee painana ja paljon, kun se on niin pitkä, ja en tiiä millä se pysyis ylhäällä ilman olkaimia, ellei sitten ompele siihen silikoniolkaimia, mikkä ei näy.. Ja taas kerran valitsin pitkähiuksisen tyypin, joten peruukkikin tulee varmana painaa.. Mutta oikestaan toi mekko on ihan kiva, kun oon aina halunnut ton tyylisen, tai sit sellasen ihanan vanhojentanssimekon, mutta kun en tanssi vanhoja, niin en saa sellasta.. Yks pikku ongelma vaan on se on valkonen. Inhoon valkosia vaatteita, kun niitten kanssa pitää olla niin tarkka ettei ne likastu..

Ja ai niin cossin kuullu myöskin proppi, jonka ajattelin tehä. Se on niin ylityttömäinen, että pakko kokeilla.. 


Sitten seuraavaan ideaan (Joo tulee pitkä postaus tiedän)

Road Kamelot (D.Gray-Man)Minäkin sitten cossan hahmoa D.Gray-manista, ja koska lukijat on oikestaan samat kun Aisulla, Seventanilla ja Chooichilla, niin voittekin arvata että kuulun samaan DGM cossiryhmään..
Tosin taidan tehdä hameen vähän pidempänä, kun en ihan noin minihameesta tykkää..Mutta muuten taidan tehdä tän version, kun on sellanenkin, missä Roadilla on musta takki päällä, mutta oon laiska enkä jaksa tehä sitä.
DGM on hyvä sarja, vaikka en sitä kovin pitkälle oo lukenu, johtuen siitä, että en tykkää lukee sitä netistä kun alotin lukeen sitä pokkareina, ja en voi vähään aikaan ostaa niitä pokkareita, kun rahaa täytyy säästää..
Mutta Road on kaikista ihanin pahiksista... Tosin siitä tulee hauskaa, jos tene sen muodon, jossa on harmaa iho. Pääsee leikkiin ihomaaleilla..

Rin Kagamine (Boss Death)


En löytäny kunnolista kuvaa, joten mukana tuli myöskin Len ja Kito ja tyhmä otsikko..
Mutta tää cossi taitaa mennä vuodelle 2014, koska haluaisin saada Aisun Leniksi, ja aisu ei kerkiä tekeen Leniä ens vuodeks.. 
Muttamutta. Rin on ihana tässä versiossa. Erityisesti toi proppi, oon jo suunnittellu miten sitä pystyis tekeen ja kaikkee..Ja toi viitta...
Ja koska cossiin kuuluis aika iso korvis, jonka poissaoleminen olis huonattavaa, niin ehkä saisin hankittua reiät korviin parin vuoden siään. On jo kauan pitäny hankkia korvikset, mutta kun pelkään että se sattuu. Ei mulla siis kauheen alhanen kipukyngys oo, että kestän kyllä jos jotain käy vahingossa, mutta korvien reittäminen on jo niin suunniteltu teko, että' sen kuviittelu sattuu..
Mutta kappale on kanss ahyvä ettikää youtubesta, jos kiinnostaa.. Se ei varsinaisesti oo vocaloid kappale Lenin ja Rinin oslata vaan sen laulaa ihan ihminen..

Mutta siinä olikin ne mitä oon nytten suunnitellu...


2 kommenttia:

 1. En oo ainoo, joka postaa paljon cossisuunnitelmia :D
  Mäkin muistan kattoneeni joskus pienenä jotain animea (oisko ollu FMA, en mä varmaan kauheen pieni kuitenkaan ollu) ja ärsytti ne kimittävät äänet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo et, olis tullu varmana pidempikin postaus mut en jaksanu kirjottaa xD

   Poista