maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lähtekäämme metsään!

Kerrankin siitä on hyötyä että asun paikassa, jossa on melkein pelkkää puskaa ja metsää ympärillä. Sillä ei tarvinnut kävellä pitkälle löytääkseen Meridan photoshooteille, sopivaa ympäristöä. Olen oikeastaan koko kevään katsellut juuri sitä metsäpalaa, jolla kuvasimme, ja miettinyt että se sopii tarkoituksene täydellisesti.. Ette kyllä ikinä arvaa kuka olikaan taas kuvaajanani.... Miettimisaika alkaa nyt... Ja koska kyseinen nimi on esiintynyt melkein joka toisessa blogipostauksessa, miettimisaika päättyy tähän.. Eli siis yllättäen Aisu kuvasi, ja minä koitin poseta jotenkin järkevästi..

Onneksi kuvissa ei näy sitä, että jousi oli vähän rikki, kun en ole jaksanut korjata sitä vielä. Myöskään se ei näy, että parempien kenkien puutteessa jalassani oli tennarit (tosi keskiaikaista xD), mutta pitkä helma peitti ne sopivasti, ja niissä kuvissa joissa se ei peittänyt olin sitten ilman kenkiä, että helma ylettyisi maahan asti. En muuten suosittele kenellekkän paljain jaloin kävelemistä metsässä. Kuusenneulaset pistää ikäväsi kun ne osuu jalkapohjiin..

Osissa kuvissa saatan näyttää todela kalpeanaamaiselta, mutta se johtuu siitä että oranssinväriset hiukset saa naamani näyttämään kalpealta, ja tummempaa meikkivoidetta ei ollut käsillä silloin kun meikkasin ja myöskin kameran valotus lisää efektiä ja kuvien jälkimuokkauskin saattaa lisätä, kun koitin saada väriä naamaani, mutta en tiedä onnistuinko siinä sitten kovin hyvin xD. Joka tapauksessa mekon väri vähän vääristynyt useimmissa kuvissa liian sinisävyiseksi.. Vaikka olikin aurinkoinen päivä, niin metsässä oli silti varjoista ja kameran valoitus oli hankalaa.. Varsinkin kun Aisu ei vielä osaa käyttää kaikkia hienouksia siitä (ei pahalla, se on vaikee opetella käyttää), ja kun itse posesin niin en voinut säätää kameran kanssa..

Mutta siis muutamia onnistuneimpia kuvia tässä: Huomatkaa myös Aisun ilmiselvä pakkomielle tunkea kukkasia mun peruukkiin xD Ei sillä ihan kivoja ne on, mutta ei oikein Meridan tyylisiä..
Ylitaiteellinen kuva ja naama varjossa, mutta tausta on kiva..


Kukkia hiuksissa osa 1

Naama kalpea, mutta muuten tykkään tästä kuvasta paljon, ja sumeuskin sopii kuvaan..

Kukkia hiuksissa osa 2 ja ilmekin on että arvostan todella paljon..


Ei paljoo ärsyttäny kun huomasin että mekko on rypyssä tuolta takaa, mutta muuten hyvä kuva...

rakastaa ei rakasta... Ei kyllä taaskaan ihan Merida-tyylinen kuva, mut ei se mitää..


Kukkia hiuksissa osa 3Ja kun karhuja ei löytynyt, ei ees puisia karhupatsaita, joiden vireesä olis voinu ootta kuvia, päätettiin sitten että Merida hengaa myöskin kettujen kanssa, sillä melkein ketunpentuhan meiltä löytyy, Kiara nimittäin.. Mutta ongelma oli se että sillä oli taas yksi ADHD-kohatus, eli energiaa paljon, ja se ei pysyny hetkeäkään paikallaan, joten kuvista ei tullut onnistuneita..

Toi on parhain niistä...


Ja loppuun vielä mutanttikukka, ja Aisun käsi...

Nyt lupaan etten kirjoita mitään vähään aikaan, paitsi ehkä Animeconin cossisuunnitelmista, mutta en sitten muuta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti