keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Hei taas pitkästä aikaa

Ups, Traconistakin olisi toki voinut kirjoittaa jotain joskus, mutttaaaaaa, se on vähän jäänyt...
No siitä sen verran että olin mukan Eeveelution-gijinka ryhmässä Jolteonina, ja koska musta saatiin muutama kiva kuva laitan ne tänne. Kuvaajana Aisu.


Ja no se Traconista sitten. Suunta kohti ensi kesää ja Ahvenanmaalla järjestettävää fantasia-ja scifitapahtumaa Archipelaconia. Joka saattaakin jäädä ensi kesän ainoaksi coniksi, sillä hain samaan kesätyöpaikkaan, missä olin tänä vuonna ja ne ilomielin hyväksyivät mut ensi kesäksikin kioskimyyjäksi. Mikäs sen hauskempaa kuin myydä känniläisille lisää kaljaa ja yrittää kestää niitä mahdollisimman hyvin.. Okei joo siitä saa hyvät rahat, ja työpaikka on lähellä, ja työnkuva rentoa, joten sen takia pysyn siellä ens kesänkin. Mutta conit jäävät sitten vähemmälle, koska viikonloppuja ei kokonaisina helposti saa vapaaksi, ja tässä mietinkin miten saisin neljä päivää oltua poissa sieltä archipelaconia varten.
Ja yksi cossisuunnitelmakin on jo sinne valmiina joidenkin nimeltä mainitsemattomien henkilöiden vinkkailun ja vähäisen painostuksen takia (okei, vaan yksi niistä lukee blogiani mutta kuitenkin) Ja joo oon kyllä jo aiemminkin miettinyt että joskus voisi cossata Rosea, koska hahmo on kiva. Mutta viimeksi idea jäi ajatuksen tasolle kun kysyin puolitosissani äidiltäni saanko vaalentaa hiukseni ja vastauksena oli jyrkkä ei, Ja en silloin edes harkinnut sitä niin vakavasti että olisin katsellut lacefront-peruukkeja.


Eli siis Rose Tyler Doctor Who:sta ja juurikin tuo Idiot's lantern versio, koska mekko näyttää kivalta, ja tässä myöskään Rosen hiukset eivät näytä niin vaaleilta, niin ei tarvitse blondata omia hiuksiani kovin paljoa. En siis peruukkia ajatellut hankkia, koska oma hiustyylini on aikalailla samantyylinen, ja luulisin että saisin tehtyä ton nutturakampauksen suht helpolla.

Takin tekeminen onkin sitten todella mielenkiintoista, sillä tota mallia ei enää valmisteta, joten en pysty sellaista ostamaan, mikä olisi ollut kaikista helpoin vaihtoehto, niin olisin saanut kivan takin ihan arkikäyttöönkin, eikä olisi tarvinnut tapella kaavoituksen kanssa, Mutta tarvii vain kääntyä tätini puoleen itkemään ja kysymään kaavoitus/ompeluapua sitten kun palaan Suomeen kevättalvella.

Koska niin tällä hetkellä olen Australiassa toivomassa että aurinko vaalentaisi hiuksiani ihan ilmaiseksi eikä tarvitsi parturille niin paljoa maksaa... Okei au pairiksi tänne tulin enkä pelkästään hiusten takia.

Sen olen huomannut että kankaat ovat täällä halvempia kuin kotona, tai sitten vain satun aina ostamaan tarjouskankaita, tai menemään kauppaan alennuksien aikaan, Mutta siis sain metrin vaaleanpunaista paljettiglitterkangasta 4 dollarilla, eli n.3 eurolla.. Tätä  ajattelin käyttää Rosen mekon rintamukseen, kyllä siellä on jotain paljettien näköisiä juttuja takin alla, jotka ehkä näkyvät yhteensä 5 neliösenttii xD

Kyseista kangasta on ehkä varmaankin ollut joskus Suomessakin, ja saattaa vieläkin löytyä jostain mutta hankin sen kuitenkin täältä, ettei ala ärsyttämään jos ja kun en löytäisi suomesta samantyylistä. Ainakin jotain tuotteita on ollut samantyylisestä myynnissä, sillä muistan kuinka joskus yli 10 vuotta sitten halusin kauheasti meikkipussi/penaalia (saattoi myös olla hame) joka oli tuosta kankaasta. Onneksi äiti ei suostunut ostamaan sitä niin säästyin kauheudelta, sillä on toi kangas aika karseeta pelkästään, mutta toivottavasti muuttuisi paremmaksi mekon yhteydessä.

Loppuun jänniä eläimiä, meri ja ranta.. Tosin en kauheesti kyl rantaihmisiä oo, kun hiekkaa menee jokapaikkaan, aurino polttaa ja en osaa uida meressä kun se on suolasta, ja mun uintityyliin kuuluu nielasta vahingos ainaki puol litraa vettä xD Eli oon ollu rannalla yhteensä ehkä kaks tuntii tän kahen kuukauden aikana mitä oon ollu täällä..
Quokka, ilmeisesti jotain sukua kengurulle, mutta paljon pienempi, jotain kissan kokonen. 


2 kommenttia:

 1. Mä niin odotan innolla Archipelaconia, se kuulostaa hauskalta. Ihan oikeassa sun kaverit kyl on, munki mielestä Rose sopii sulle hyvin. Kai pakotat jonkun niistä Tohtorikses?

  Ja tui tui, pörröisiä eläimiä. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep, Archipelacon kuulostaa tosi hauskalta. Clara ja Amy on ainaki ilmeisesti tulos mun kavereiks, mut Tohtoria ei oo.. Tosin onhan Aisu vielä jäljellä ja siihen voisi soveltaa lievää painostusta..

   Joo eläimet on täällö ihania ^^ (paitsi ei ne vaaralliset)

   Poista