maanantai 4. helmikuuta 2013

Peruukkeja, maalia, karkkeja ja pikaliimaa joka paikassa

Edistystä taas. Tällä kertaa lähinnä yksityiskohtien suhteen, kuten Vanen sukkien ja karkkipinnien suhteen, mutta myöskin se, että Mikun peruukki tuli postissa, ja minä ilkeänä tyttärenä pakotin äidin ajaan autolla yhtenä perjantaina 20 kilsaa ylimäärästä, kun se haki sen postista. ja sitten Mikun essun valmistuminen kotiäiteillessä, mutta Aisun blogissa siitä enemmän..

Aloitan Vanesta ja karkkipinneistä. Sillähän on siis hiuksissaan karkkien näköisiä juttuja aika paljon, ja koska olen laiska ajattelin, että tekisin helpoiten ne oikeista karkeista. Ja koska karkit ovat yleensä sokerisia, ja sokeri sulaa ja mähmääntyy kostealla säällä, niin päällystin karkit askartelulakalla.. Olin kyllä hieman epäileväinen onnistuuko lakkapinta estämään karkkien ja peruukin tahmautumisen, mutta kun tein kokeita karkeilla niin se toimi ihan hyvin. Ja isäni katsoi vähän pitkään, että mitä ihemttä teen kun kastelin karkkeja.


Lakan kuivumisen jälkeen pääsin liimailemaan niitä pinneihin, ja huomasin että en osaa vieläkään liimata pikaliimalla liimamatta omia sormia yhteen.. Muut karkit olivat varsin yhteistyökykyisiä ja pysyivät hyvin kiiinni, mutta ongelman muodostivat ranskanpastillit, niissä kun on se kova kuori , joka ei liimannu kiinni. Mutta ranskanpastillin muoto on niin yksinkertainen että teen ne karkit cernit-massasta ja toivon että ne liimantuu pinneihin. 
Pinnit valmiina

peruukki näyttää tolta, ja tottakai siihen tulee vielä lisää pinnejä, mutta kuvan otto hetkellä vaan noi kaks oli valmiina.
Sitten sukkien/sukkisten maalaukseen: Ajattelin viime syksynä, etten enää koskaan maalaa sukkiin raitoja, koska niiden jalkaanlaitto on hankalaa maalauksen jälkeen, mutta mistäköhän löysin itseni viime viikonloppuna. Yllätys yllätys maalaamasta sukkia... Tosin nyt jalkaanlaitto onnistuu hyvin, kun laiton sukkisten sisälle jalkani paksuisen sanomalehtirullan, että sukkikset jäisi venyneeseen muotoon. Ihan hyvin toimi. Paitsi sitten on se, että mulla on varmaan jonkinlainen hahmotusongelma, kun jos näen peilikuvan jouduin kauheesti miettiin kumpi puoli on vasen ja kumpi oikea ja enköhän sitten maalannut raidat PEILIKUVAN mukaisesti eli se minkä piti olla vasen puoli on nyt oikea ja toisin päin.. Tuli kyllä harvinaisen viisas olo, mutta asialle ei voi enää mitään..
Se ei ole turkoosi makkara vaan sukkahousut...


Ja sitten Miku-peruukki: Se on ihana... Pitkä, sähkönen ja tosi helposti takkuun menevä, mutta ihana. Ja ei paina päässä niin paljon kun luulin, tosin sen jälkeen kun sen ottaa pois päästä, tulee vähän epätodellinen olo, kun pää tuntuu niin kevyeltä...
Kuvassa ei näy, muuta saparot siis yltää polviin asti..
Ja koska kuviahan blogipostauksessa ei ikinä voi olla liikaa niin loppuun vielä todiste, että oon oikeesti oppinut joltain fysiikantunneilta jotain enkä vain istunut kursseilla turhaan. Eiku magneettikentät oliki jo yläasteella, ehkä sittenkin oon turhaan lukion kursseilla,  terveisin minä joka pääsen just ja just 5-kurssista läpi ja sekin säälipisteillä... Kännykän magneettikenttä ja nuppineulat:


6 kommenttia:

 1. Ai että karkeista tehdään koristeita cosseihin.. joka päivä oppii jotain uutta näköjään. Mä tiedän että jos mä olisin ollut tossa tilanteessa olisin syönyt kaikki karkit ennen kuin olisin päässyt työstämään niitä cossiin.. koska KARKIT. XD olenmakeishirmu.fi x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ajattelin kokeilla ja toivoa parasta XD
   No mä söin osan sen pussin sisällöstä samaan aikaan ku tein noita että kaikki ei pääsyt pinneihin asti.. Mutta karkit ja suklaa on hyvääää..

   Poista
 2. Karkkiaa! Noi on muute iha taivaallisen makusii. En ois pystyny tekee niistä mitää pinnejä. Kato etten sit syö niit conissa.
  Tosi kiva kattoo ku muut tekee cosseja ku ite ei ehi tekee mitää. Teen sitte kesäks paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti säädin jotain sähköpostin kaa, mut vastaan tänneki xD

   Ite en tykänny niistä kovinkaan paljoo, joten sen takia pystyin sit tekeen niist pinnejä.. Eli tarvii siis varoo jos mun peruukkissa ei näy enää yhtäkään pinniä xD Mutta musta tuntuu,et lakkapinta ei tee niistä terveellisiä..
   Mä en taas varmaan kesällä kerkiä tekeen paljoo cosseja jote, sit on mun vuoro seurata muitten tekemisiä.

   Poista
 3. Jeiii edistystä! Pinnit näyttää tosi makeilta (xD).
  Vanen peruukki muuten näyttää aikas hyvältä tossa kuvassa, onko se vielä samoilla kiinnityksillä vai ootko laittanu sen kiinni uudestaan?
  Mikun peruukki on söpö ^_^ Ja sinä olet söpö noissa kuvissa *väistelee lentäviä tikareita* x''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on xD
   Se on edelleen samalla kiinnityksellä, jolle tarttee tehä jotain, kun se keltanen hiuslenkki näkyy härösti..
   Se on söpö.. Sori ei löydy tikareita, mut käviskö veitset, ne olis kans aika teräviä, tai vaikka nuppineulat, tosin ne on vähä vaikeita heittää xD

   Poista