keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Lalllaaallaa


Jotta kirjoitukseni pysyis ees jotenkin cossiasioissa aloitan niillä. Löysin tän hetken SuperDuperHyperihanimman cossi-idean:

Luka Megurine (From the sandplay of the singing dragon versio) 


En ihan tollasta mekko ajatellu tehä, mutta kokonaiskuva käy ilmi..

Ja ehkä juuri sen takia, että tajusin haluavani tuon mekon, (joka näkyy paremmin tossa pelkkä mekkokuvassa) vvasta muutama päivä sitten niin mieleeni ei ole VIELÄ tullut se että toi vaatii ihan sairaasti aikaa ja vaivaa ja kärsivällisyyttä, ja taitoakin, eli hyyyvin pitkä ja tuskallinen projekti tiedossa , mutta tahtoooo ton mekon!!!!!!


Jaaaaa sitteeen osioon valitusta siitä, kuinka rasittavia tarttuvat taudit ovat, etenkin jos suvussa on pieniä lapsia.... (voi skipata jos haluaa)

Kaikki lähti liikkeelle ilmeiseti muutama viikko sitten serkkuni ihanista tyttäristä  toinen kohta puolitoista vuotias, ja vanhempi noin 3-vuotias (ehkä??? oon mennyt sekasin sen viipeltäjän ikävuosista), mutta nämä kaksi saivat siis enterorokon jostain. Enterorokko on siis tarttuva tauti, johon kuuluu kuumetta, ja sen jälkeen rokko/rakko mm.käsissä ja suussa ja jaloissa. Lehmillä samantyylinen tauti kulkee nimellä suu-ja sorkkatauti jos yhtään selitää.
Ja niin myöskin serkkuni, näiden tyttöjen äiti sairastui, mutta ehti tartuttaa rokon pikkusiskoonsa, eli mun kämppikseen, jolta sitten ylläty yllätys minä sain kyseisen rokon...
Ja juuri sen päivän jälkeen kun olin jo voitonriemuissani ilmottanut kyseiselle serkulle, että vältyinpäs, ja mullapas onkin hyvä vastutsukyky..
Opetus: Älä koskaan nuolaise ennen kuin tipahtaa

Ei siinä mitään, mutta kun mulla oli 39 astetta kuumetta pari päivää. Tosi paljon kuumetta mun asteikolla, kun en yleensä saa kuumetta ollenkaan, ja toikin oli mun korkein kuumatila varmana 15 vuoteen.. Eli siis nämä kaksi päivää olin käytänöösä hyvin kipee, ja löhösin sängyssä koko ajan, tosin silloin pysty liikkuun ku otti buranaa..
Ja sitten viime yönä tulivat rokot, joita on kyllä muuallakin, kun vaan käsissä ja jaloissa, ja ne kutisee ja on kipeitä..

Ja kaikista tyhmintä on se, että enterorokko ei oo samanlainen kun vesirokko, eli tän pystyy sairastaan uudellen, kun bakteereita, jokka aiheuttaa enteron on monia...

Ja loppuun vielä syksyisiä kuvia, koksa talvisia en oo kerinnyt ottaa kun kuume, ja kamerasta loppu akku.

 Ai niin! Mikä muu on pyörinyt päässäni muutaman päivänä Viisi Legendaa!!!! Meen kattoon sen maanantaina.. Jotenkin tuntuu että tuun tyykkä Jack Frostista paljon.. Oliko muuten sattumaa, että 30. päivä, jolloin leffa tuli ensi iltaan suomessa niin tuli lumimyräkkä... hmmmmmm..
3 kommenttia:

 1. Jack Frost on ihana!(Musta tuntuu et kaikki nuoret (tytöt) menee kattoo sen leffan Jackin takia) Tosin sen suomenkielinen ääni sopii mun mielestä paremmin, ku se enkunkielinen kuulostaa liian vanhalta.
  Tosi ikävää että tulit kipeeks. Mullakin on kolme viikkoa ollut yskä, mut lääkäri sano et ei oo mikään bakteerin aiheuttama, eli mun pitäs parantua jossain vaiheessa itekseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäkösesti meneekin, en olis varmana kiinnittäny yhtään niin paljon huomioita siihen, ilmän Jackia.. No jos suomenkielinen ääni on parempi, niin sitten ei tuu mitään ongelmaa siinä kun mennään kattoon se suomeks..
   Auts, lyhyet sairaudet vielä kestää, mut sitten kun se jatkuu pidempään, niin alkaa ärsyttään.. Mutta hyvä et sen pitäis parantua.

   Ai niin. Me tullana teille nukkuun sillon Frostissa.

   Poista
  2. Hyvä tietää :D Toivotaan ettei tuu kauheita pakkasia, ku joudutaan käveleen se piiitkä suora.

   Poista