keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Osasin ihan itse!

Ja koska Aisuhoshi (En osaa linkata nimeä, mutta koittakaa kestää) Onnistu tartuttaan cossiblogi-innostuksen muhunkin, niin päätin tehä sellaisen.
Ja koska en ole kauhean hyvä missään mikä liittyy jonkin nettisivun luomiseen (Aisu auttoi myöskin Deviantart-sivuni luomisessa) niin olen ylpeä, siitä, että onnistuin tekemään blogini ihan itse.

Ja siis blogin idea, on että selitän randomia, ja vielä vähän enemmään randomia asiaa cosseista, joita olen tekemässä, haluaisin tehdä tai muuten vaan cosseista. Mutta hyvin mahdollista, että joskus selitän myöskin valokuvauksesta, tai valitan muuten vaan jostain (koska sitten kun kirjotttaa jostain ärsyttävästä asiasta, nii sitten se ei ärsyynnytä enää niin paljoo) Viimeisimmät kirjoitukset voi skipata ihan rauhassa..
Ja niin kirjoitus on suomeksi, koska se sujuu kaikista nopeimmin omalla kielellä.

Ja myöskin taisin mainitakin jo, mutta olen myös Devissä, nimellä MinMinwitch, yllättävää eikö, mutta uskoisin että kaikki, jotka lukevat tätä tietävät varsin hyvin, että olen devissä.
En myöskään tiedä, kuinka ahkerasti tulen kirjoittelemaan tänne, koska edellisten nettisvukokemusteni perustella, eli virtuaalieläinhoitolan (Kyllä olen myös pitänyt sellaista, koska ne oli muodissa silloin joskus monta vuotta sitten, voi niitä aikoja...)päivitykset jäivät aika harvoiksi, koska olin silloin liian laiska.

Ja koska huomasin, että aloitan joka kappaleeni ja-sanalla, jatkan perinnettä tässäkin kappaleessa. Mun siis pitäisi lukea juuri nyt todennäköisyyksiä, koska niistä on koe huomenna, mutta jännästi kirjoittaminen tuntuu paljon kivemmalta.
Koeviikoilla sitä aian huomaa, miten kaikki muut asiat kiinnostaa hyvin paljon enemmän kuin koulu..
Mutta ehkä seuraavassa postauksessa pääsisin ihan cosiisjuttuihin, koska ideoita on valtavasti, mutta en tideä mitä niistä toteuttaisin..


2 kommenttia:

 1. Yays sinullakin on blogi~~
  Haha, mä olen katsos sun roolimalli tai jtn niin sit teet niinkun minä, eiku. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et ehkä kaikkiin asioihin oo mun roolimalli, esim jos hypääisit kaivoon, niin en todellakaan tekis perässä, vaan sit huutaisin sun perään, et kuinka syvä se on xp

   Poista