lauantai 1. joulukuuta 2012

Lumituiskua piilossa


Ei oo tältä viikonlopulta, vaan sillon kun tuli ensilumi..
 Maassa on lunta!!! ja sitä sataa koko ajan lisäää!!! YAYYYYY!!

Oikealla hameisiin tarvittavat kankaat ja vasemalla samettikangasta viittaan +kangasmaalia
Sain jotain aikaan cossieni kanssa!! Pari viikkoa sitten kävin ostamassa kankaita Miku-cossiini, ja Eurokankaan myyjä tais luulla, että teen jouluun liittyvää hametta, kun ostin punaisia kankaita aika lailla.. Mutta siitä sainkin idean, että jos teen sen hameen ennen joulua, niiin pystyn käyttämään sitä joulun aikaan, ja lähinnä tästä suuri innostus alkaa ompeleen..
Onneksi kaavat ja ompelu ei oo vaikeita, niin selviän tästä ihan itse. 
Aloitin kellohameista, koska ne on yksinkertasempia, kuin viitan leikkaaminen. 


Ja meinasi tulla suuri paniikki, kun tajusin vasta silloin kun olin leiknnut puna-valkoraidallisen kankaan ympyräksi, että osissa kohtaa raidat menee vaakasuoraan, kun niitten pitäis mennä koko ajan pysytysuoraan.. Joo tiedän. se on asia, joka olisi pitänyt tajuta heti, mutta en ajatellut sitä yhtään.. Mutta onneks hame kuitenkin asettuu sillai, että kaikki raidat näyttää olevan ees jotenkin pystyssä. kun se on päällä...Tähän kankaiden leikkaamiseen jäin siis viikko sitten.

Ompelemassa + musaaa!!!
Eilen sain alotettua ompelua, sen jälkeen kun pääsin kotiin Tampereelta, kiitos VR siitä, että en ainakaan pääsyt junalla, en tajua miten lumimyrsky nyt yhtäkkiä vaikuttaa Tampere-Pori väliseeen yhteyteen, kun siinä aina enne junat on kulkenu...Mutta joo asiaan.. Sain raivattau pöydältäni tarpeeks tilaa ompelukoneelleni, mutta nyt ne tavarat pöydältä on sitten muualla sotkemassa mun huonetta, joka on todella sekaisin.. En nyt viitsi alkaa selittään missä järjestyksessä ompelen mitäkin, koska kellohame on todella yksinkertainen...

Mutta se tunne kun on huolitellut melkein puolet siitä 3 metrin mittaisesta alareunasta, ja huomaa että koko ajan on alalanka ollu huonosti, ja ompelujälki on rumaa.... Ja eikun purkamaaaannn! Pääsin siis tohon asti eilen, mut sitten meni hermot ja en jaksanut enää...

Viitta ja repaleinen hupun kaava ja huonot värit, mutta se johtuu valoista..

Oon myöskin saanut sen olkaviitan leikattua, mutta tarvii vielä hahmotella alareunaa, ne piparikuviot siihen, ja se huppu, mutta rakastuin siihen nyt jo, vaikka se ei olekkaan kuin epämääräisen näköinen kangaspala..


Ja nyt pitäis keskittää kaikki energia ja innostus enkun kulttuuriportfolion tekemiseen, muttaaaaaaa.... Ei jaksaaa...  Mä en ees tiiä miten selittää suomeks ja pitkästi se mitä kultturi merkitsee minulle saati sitten enkuks.., ja lisäks pitäis tehä vielä kirja-analyysi ja leffa-analyysi... Ja teemankin valistin oikein sopivasti: Sarjamurhat Lontoossa... Ja kuka onkaan menossa Lontooseen parin viikon päästä.. Mutta saa taas kattoo Sherlockia, kun teen sen leffajutun siitä..


Hämähäkinseittejä.. Random kuva on Random

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti