keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Cossisuunnitelmista


Kuten jo mainitsinkin aikasemmin, mikä olisikaan parempi tapa viettää koeviikkoa, kuin datata koneella...No jaa, puolet kokeista on jo ohi, ja kun feilasin matikankin tänään täydellisesti, niin sallin itselleni vapaapäivän.. koska huomenna on vaan phjatunteja niin ei tarvi ees panikoida...


Joten suunnitelmia Desu Frostiin, kun ilmeisesti olen menossa sinne.
Ja koska coni on talvella niin alkuun valitsin todella hyvin talveen sopivan cossin köhköh, huomatkaa sarkastinen vivahde edellisessä lausessa.... 


Toivottavasti onnistuin lisään kuvan oikein ja niin että se näkyy..
Mutta siis ideana olisi tehdä Miku Hatsune vocaloid kappaleesta nimeltä Bad End Night ja Grazy Night.
Jotenkin toi mekko on vaan niin ihana, ja muutenkin tykkään tollasisat kellohameista, niin voisi olla ihan mielenkiintoista tehdä tämäkin cossi.. Ongelmana, on se että ompelenko ton punavalkoraitasen kangaosan kiinni punaiseen hameeseen, että näyttää että siellä olisi kaksi hametta, vai teenkö oikeasti molemmat. Jos tekisin molemmat, tulis mulla oleen 3 hametta päällä, kun alushamekin lasketaan mukaan.. Se voisi tosin olla käytännöllistä talvee vasten, kun tuun niin jäätymään. Sitten toinen ihastus/ongelma on viitta. Ei mitään hajua millä kaavoilla sen saa tehtyä, mutta eiköhän jotain löydy.
Myöskin peruukin pituuden kanssa voi mennä hermot..
Mutta ihaniin asioihin: Oon jo miettinyt minkälaisia photoshootteja, cossin kanssa voisi tehdä, ja sitten hehkutan vieläkin tota hame osaa..
Koitin myöskin saada Aisun (Äääää.. miten tähän saadaan noi nimet linkeiks.....) Tekemään Kaiton saman versiona, mutta vastaus oli aika epämääräinen...

Sitten kehittelin eilen myöskin toisen cossi-idean, jossa ei välttämättä tulisi niin kylmä, mutta joka on vasta hyvin paljon suunnitteluasteella, koska en välttämättä kerkiä säätään kaikkee siihen kuuluvaa..


Eli siis Kururu (en muista sukunimeä) Air Gearista.
Totta puhuen en oo jaksanu lukee Air Gearia enempää kuin 30 lukua, mutta tästäkin sarjasta olen kuullu hyyyyviin paljon Aisulta. Ja kun aisu kuitenkin cossaa Spitfireä samasta sarjasta, niin voisn kanssa, vaikka nämä kaksi hahmoa, ei kuulemma suoranaisesti liity toisiinsa..Ja tässäkin hahmossa viehättää tukka (kuka nyt ei haluaisi vaaleanpunaista pitkää peruukkia) ja sitten muutenkin työhaalari on ihanan jätkämäinen ja rennonnäköinen. Eri asia miltä se näyttää oikeesti päällä.. Ja talvea ajatellen arvosta ees puolipitkiä hihoja ja melekin pitkiä housuja..
Myöskin pitkä jakoavainko? (Oon kotoisin maatilalta, enkä vieläkään tiedä työkalujen nimiä...) on tosi kiva, mutta senkin säätämisessä voi mennä vähän aikaa, kun en oo kokenu proppien tekijä..jaja noi vyötaskutkin ja vyöt muutenkin menee mielenkiintoiseksi, joten Kururu jääköön nytten harkinta-asteelle


Kohtasin myöskin ison ongelma, joka vaikuttaa cossaamisen.. Kun jsbgcvfbvgv äskenen oli sensuroitu Paypaliin saa rekisteröityä vasta täysi-ikäsenä.. Ihan kivaa sinänsä, ettei alaikäset tuu nettishoppailuriippuvaisiks, mutta kun mihin jäi se itsenäistyminen... Ja kun yli vuoden yksin asuneena on tottunu ostaan kaikkee mitä tarvitaan ilman äitiä, ja nyt yhtäkkiä tarvitaankin aikuisen luottokortti, niin kyllä se vähän ärsyttää...

Tulipas selitettyä pitkästi, ainakin siltä se näyttää. Nyt vana pitäis oikeesti alkaa tekemäänkin jotain noitten eteen, eikä vaan haaveilla. Viimenen vaihtoehto on se että tuun Frostiin Kigussa, se nyt olisi aika lämmin, mutta kun olis kiva cossatakin..


14 kommenttia:

 1. Jeiih, sullakin blogi (en jaksa kommentoida erikseen tohon ekaan postaukseen)! Hienoja suunnitelmia, munkin pitäis päättää mitä cossaan frostissa. Aikaistan varmaan mun Alicen debyyttiä ja teen sen sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä selviän siitä ette jaksa kommentoida.. Jeii tuutu Frostiin!

   Poista
  2. Missä muuten meinaatte yöpyä?

   Poista
  3. Ei mitään tietoo siitä. Jos taas tulee ommpuhotelli vähä halvemmaks nii siellä varmaan sitten.

   Poista
  4. No mä voisin tulla omppuun kanssa? Ei tarvis lähtee nii aikasin conista illalla, ku jos menisin kotiin yöks.

   Poista
  5. Joo voit tulla, ku ei meitäkään tuu kun ilmeisesti vaan 2 viimesimpien tietojen mukaan..

   Poista
 2. Hei! Blogi!!
  Lisää Vocaloid cosseja... edellistäkään en oo vielä livenä nähnyt..

  Mistä löytyy nappi että haluun stalkata sun blogia.. Olen varmaan sokea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo blogi! Vocaloideista on vaan helppo löytää kivoja, ja ehkä mä käytän edellisiä vielä joskus, joten voit nähä ne livenä..

   Tota.. Eeen tiedä.. tai siis mä aloin stalkkiin sun blogia mun asteusten kautta, kun siinä oli joku et lukemani blogit, mut en tiiä, pitäiskö tällä sivulla olla joku nappi..

   Poista
  2. Jos pistät sielt sun blogin asetuksist sielt ulkoasukohast samast paikast mis sul lukee noi tietoja minusta ja blogiarkosto, ni lisää gadget (tai jotain sellasta) ja sieltä selaat lukijat tai seuraajat tai jotain. Lisäät sen sinne ni ihmisten pitäs pystyy lukee sun blogii.

   Poista
  3. Joo, nyt se varmana toimii niikun pitääkin.. Kiitos!

   Poista
 3. Toi Viitta/olkatakki on helppo tehdä :)
  Itse tein samanlaisen viitan päättötyöhöni, ja käytin mallina ihan kellohameen kaavaa :)
  se näyttää yleensä kauhean vaikealta tehdä, mutta tosi asiassa hyvin helppo ja yksinkertainen.. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei Kiitos! Ehkä mä sitten selviän sen tekemisestä, kun se todellakin näyttää hankalalta...

   Poista
 4. Yay Kururu! Eli siis harkitset sitä jo ihan vakavasti? :D
  Jooh, oon tainnu kertoilla sulle AG:sta aika paljon...

  Kyllä mä luulen että voisit tehdä ton Mikunkin, koska eihän Frostissa nyt pakosti tartte paljoo ulkona olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tota snaoisinko, että sillai vakavasti, et oon miettiny että mistä sen jakoaivaimen saa tehtyä, kun haluan sen pitkänä, ja sit et missä ympäristöis vois ottaa kuvia siitä...

   Niin, mutta kun sitkun ollaan ulkona, on kans kylmä..

   Poista